Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Vojvodina Novi Sad – MFK Ružomberok

2:1

koniec (2:0)

29.06.2017, 20:00 • 1. predkolo • Patrik Porubský

Tipsport: 1.73 3.73 5.15

Ružomberok má po dlhých rokoch za sebou zápas v pohárovej Európe. Ten sa Liptákom nevydaril podľa predstáv, keď na pôde FK Vojvodiny Novi Sad prehrali 1:2, no pred odvetou je to stále nádejný výsledok na postup. Srbi v stretnutí dlho viedli 2:0, no v závere zápasu sa dokázal presadiť Erik Daniel, ktorý dal nádej Ružomberku postúpiť do druhého predkola. Liptákom teda doma stačí aj výhra 1:0. Ja sa s vami lúčim a prajem vám príjemný zvyšok večera. (21:54:46)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:7.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

V záverečnej minúte nadstaveného času to strelou skúsil Vukasović, jeho pokus bol však veľmi nepresný a skončil vysoko nad.

90+2

Vpredu sa prebíjal striedajúci Takáč. Toho si však dokázal postrážiť Planić, ktorý loptu pokryl a počkal, kým si ju prevezme brankár Rockov.

90+1

Ďubek centroval z rohového kopu. V šestnástke Vojvodiny nastala neprehľadná situácia, no napokon ju obrana srbského tímu dokázala zažehnať a loptu odkopla.

90

Rozhodca Meler nadstavuje tri minúty!

89

V závere zápasu sa Vojvodina dostala k rohovému kopu. Na centrovanú loptu skákal Mihajlović, ktorý ju hlavičkou nedokázal usmerniť do brány.

87

Bureković odcentroval na Mihajlovića, ktorý zostal v šestnástke Ružomberka nepokrytý, no jeho hlavička nebola dostatočne razantná.

86

Dúfajme že Ružomberok minimálne takýto stav udrží aj do odvety. Jovančić to skúsil z veľkej diaľky, no trafil len jedného z hráčov Ružomberka. Vojvodina sa nadychuje do záverečného tlaku.

85

Striedajúci Dubek na ľavom krídle zakombinoval s Kupecom. Ich kombináciu dokázali prerušiť hráči Vojvodiny.

84

Mihajlović unikal po ľavej strane, odkiaľ odcentroval. Macík si z jeho centrom poľahky poradil a loptu skryl v rukaviciach.

83

Striedanie v tíme FK Vojvodina Novi Sad: z ihriska odchádza Subotić, prichádza Mihajlović.

81

81. Daniel (RUZ) - 2:1

81

Ružomberok dal gól!
Fantastické, Ružomberok v 81. minúte znižuje na 1:2! Liptákom sa podarilo streliť veľmi dôležitý gól. Po prihrávke Takáča sa v šestnástke domácich ERIK DANIEL s loptou otočil a vystrelil. Jeho strela zapadla presne k pravej žrdi.

79

Daniel si pýtal loptu na pravom krídle, napokon ju dostal a strieľaným centrom hľadal v šestnástke niekoho zo svojich spoluhráčov. Brankár Rockov však dokázal vybehnúť a jeho center zneškodniť.

78

Tomáš Ďubek rozohrával priamy kop z dobrej pozície. S jeho centrovanou loptou si však obrana Vojvodiny dokázala poradiť.

77

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Sapara, prichádza Ďubek.

76

Ružomberok medzičasom pripravuje ďalšie striedanie. Na ihrisko sa zrejme dostane Tomáš Ďubek.

75

75.

75

Nebezpečná situácia aj na druhej strane! Rockov teraz predviedol svoje brankárske schopnosti, keď dokázal chytiť krásnu strelu, ktorá mala gólové parametre.

74

Striedanie v tíme FK Vojvodina Novi Sad: z ihriska odchádza Mesarović, prichádza Bubalo..

74

Opäť ďalšia dlhá lopta na Gála-Andrezlyho, ten tentokrát získava aspoň autové vhadzovanie pre Ružomberok.

73

Trujić sa po chybe Mareka Saparu ocitol v šestnástke Ružomberka. Loptu si posunul do ľavej strany a vypálil. Jeho krížna strela preletela tesne okolo ľavej žrde brány Ružomberka.

72

Tvrdý súboj v strede poľa medzi Gálom-Andrezlym a Lakićevićom, ktorý napokon zostal ležať na zemi. Chvíľu sa nehralo, no srbský hráč je už v poriadku a v hre sa pokračuje.

71

Gál-Andrezly sa snažil prebiť na ľavom krídle, no bol neúspešný.

70

Hra sa momentálne odvíja v strede ihriska. Dopredu by sa mal tlačiť Ružomberok, no Liptákom sa zatiaľ v dnešnom stretnutí vôbec nedarí.

69

Rockov si teraz skúsene poradil s dlhou loptou za obranu, keď sa mu podarilo včasne vybehnúť a loptu sklzom odkopnúť do bezpečia.

68

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Lačný, prichádza Gerec.

67

Vojvodina teraz prebrala taktovku zápasu. Dopredu sa hrnul Subotić, ktorý odcentroval, no lopta z jeho kopačky skončila za ihriskom. Rozohrávať bude brankár Macík.

66

Žltú kartu dostáva Trujić (FK Vojvodina Novi Sad).

65

Výborná kombinácia hráčov Vojvodiny. Trujić sa prebíjal v šestnástke, odkiaľ vystrelil. Macíkovi lopta vypadla z náručia, Trujić ju sledoval a po kontakte s Macíkom si pýtal penaltu. Zrejme však dostane žltú kartu za simulovanie.

64

Kochan dostáva žltú kartu, keď na vlastnej polovici nedovolene zastavil črtajúci sa útok Vojvodiny.

63

Ružomberčania sa opäť snažia niečo vymyslieť. Takáč to skúšal dlhou prihrávkou na Daniela, ten však ani tentokrát loptu nedokázal dobehnúť. Liptáci musia vo svojej hre niečo zmeniť, pretože takto to zrejme nepôjde.

62

Daniel si pýtal loptu do behu, napokon ju dostal, no nedokázal ju dobehnúť.

61

Ružomberok sa snaží zaútočiť. Menich sa pokúšal dlhou loptou nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, no pri svojom snažení bol neúspešný.

59

Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Qose, prichádza Takáč.

58

K lopte sa napokon dostali hráči Vojvodiny a Mesarovićov center v šestnástke Ružomberka ešte jemne hlavou pohladil Trujić. Lopta skončila len tesne vedľa ľavej žrde brány Macíka!

57

Fanúšikovia Vojvodiny stále neúnavne ženú svoj tím dopredu. Loptu však majú momentálne hráči Ružomberka, ktorí zakladajú ďalšiu útočnú akciu.

56

Subotić postupoval dopredu spoločne s Malbašićom. Ich útočná akcia však bola zastavená hvizdom rozhodcu Melera.

55

Obrovská šanca pre srbský tím! Do vynikajúcej hlavičkovej pozície sa dostal Planić, ktorý vyskočil najvyššie. Brankár Macík loptu zastavil presne na bránkovej čiare. Keby Ružomberok inkasoval dostal by sa už do obrovských problémov.

54

Strela obrancu Vojvodiny bola tečovaná múrom a skončila tesne nad brvnom ružomberskej brány. Nasledovať bude rohový kop.

53

Na druhej strane prišiel faul v blízkosti šestnástky Ružomberka. Loptu si už postavil Bureković, ktorý zrejme loptu pošle priamo na brankára Macíka.

52

52.

52

Ružomberok začal druhý polčas oveľa lepšie, ako skončil ten prvý. Hráči Vojvodiny majú obrovské problémy v obrane a teraz si takmer strelili vlastný gól! Po centrovanej lopte Bureković ohrozil svojho brankára, ktorý jeho strelu na vlastnú bránu s problémami kryje.

51

Vojvodina sa prvý krát dostala do útočnej akcie. V strede poľa fauloval Qose, ktorý za svoj zákrok vidí žltú kartu.

49

Rýchlonohý Daniel prenikal po pravom krídle, napokon poslal do šestnástky prízemný center, s ktorým mala obrana Vojvodiny značné problémy. Loptu potom Poslal do šestnástky Marek Sapara. Brankár Rockov jeho center dokázal vyboxovať a loptu poslať do bezpečia.

48

Sapara poslal do šestnástky Vojvodiny prudký center, ktorý obrana domácich odvrátila na rohový kop. Po ňom sa lopta dostala k Menichovi, ktorý z otočky strieľa nad bránu Rockova!

47

Marek Sapara vybojoval priamy kop z dobrej pozície. Napokon ho aj sám zahrá. Toto je dobrá príležitosť pre Ružomberok na zníženie.

46

Začal sa druhý polčas stretnutia medzi tímami FK Vojvodina Novi Sad a MFK Ružomberok. Výkop mali Liptáci, ktorý sú ihneď v úvodnej minúte druhého polčasu aktívny a tlačia sa do šestnástky domácich.

46

Začal sa druhý polčas.
Máme za sebou prvý polčas stretnutia medzi Vojvodinou Novi Sad a MFK Ružomberkom. Ten bol pre Liptákov veľmi nevydarený, keď v ňom dvakrát inkasovali a boli jasne horším mužstvom. Slabší deň má dnes aj brankár Macík, ktorý určite mohol druhý gól chytať.

Druhý polčas sa začne približne o 21:01.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

V nadstavenej minúte sa do útoku tlačia hráči Ružomberka. Lačný dostal dlhú loptu, ktorú však hlavou iba pohladil. Lopta sa napokon dostala k brankárovi Rockovovi, ktorý zrejme už len vykopne a rozhodca Meler ukončí prvý polčas.

45

Rozhodcovia dnešného stretnutia v prvom polčase nadstavujú jednu minútu!

44

Ružomberok opäť zakladal ďalší útok. Obranca Buraković si ale vynikajúco vybehol zo zadnej línie a sklzom zastavil útočnú akciu Liptákov.

43

V závere polčasu sa Ružomberok ešte snaží zaútočiť. Lačný s Danielom kombinovali v strede ihriska, napokon sa však na zemi ocitol Menich a rozhodca hru prerušil.

41

Malbašić to spravil opäť výborne a založil útočnú akciu Vojvodiny. Lopta sa napokon dostala na Burakovića, ktorý zakombinoval s Malbašićom. Ten centroval do šestnástky, jeho center bol ale zblokovaný obranou Ružomberka.

40

Vzápätí Erik Daniel fauloval a pripravil tak Ružomberok o loptu.

39

Dva rohové kopy za sebou mali k dispozícii hráči Vojvodiny, no ani jeden sa im nepodarilo využiť. Na opačnej strane ihriska sa prebíjal aktívny Daniel, no vybojoval iba autové vhadzovanie.

38

Peter Maslo sa snažil dlhou loptou vysunúť Erika Daniela. Bureković jeho úmysel veľmi dobre vystihol a črtajúcu sa šancu ihneď zastavil. Navyše na druhej strane ihriska vybojoval rohový kop.

37

Sapara je už v poriadku a zakladá útočnú akciu Ružomberka. Lopta sa však napokon dostala až na brankára Macíka, ktorý dlhým nákopom nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.

36

Ružomberku sa zatiaľ vôbec nedarí dostať sa dopredu. Dlhú prihrávku si teraz v strede poľa spracoval Sapara, ktorý však bol ihneď od lopty odstavený, hoci za cenu faulu.

34

Nedorozumenie na strane Vojvodiny. Mesarović prihral nepresne. K lopte sa tak dostali hráči Ružomberku, tí ju však rýchlo stratili a dopredu sa hrnul rýchly Malbašić, ktorý vyzvŕtal obranu Ružomberka a napokon aj zakončil. Jeho zakončenie bolo veľmi nepresné.

32

Opäť ďalšia nakopávaná lopta, tentokrát sa snažil prebiť Bureković, no lopta mu ušla až za bránkovú čiaru. Rozohrávať bude brankár Macík.

31

Vukasović sa snažil dlhou loptou nájsť Malbašića, ten sa však nedokázal prebiť a loptu stratil. Po druhom góle nám tempo hry momentálne mierne upadlo a stredujeme takzvaný "medzišestnástkový" futbal.

30

Kapitán Marek Sapara sa snaží nabudiť svoj tým. Teraz dvakrát začal útočnú akciu. Centrovať skúšal Kochan, no ani jeden z jeho centrov nenašiel adresáta.

29

Ďalšia útočná akcia Vojvodiny, ktorú opäť ťahal Malbašić, ten napokon zakončil, no jeho strela išla mimo tri žrde brány Ružomberka.

28

Ružomberok v ďalších problémoch. Loptu ťahal Trujić, ktorý ju na šestnástke chcel prenechať Malbašićovi, ten však jeho úmysel nepochopil.

26

Ružomberčania momentálne držia loptu na svojich kopačkách, no nedarí sa im dostať na útočnú polovicu.

25

Erik Daniel sa pokúsil preniknúť, no loptu mu zobrali hráči Vojvodiny. Vzápätí to akrobaticky na druhej strane skúšal Malbašić. Po jeho akcii sa lopta dostala na Subotića, ktorý si ju prehodil na pravú nohu a vystrelil. Brankár Macík si z jeho pokusom bez problémov poradil.

23

Postupové šance Ružomberka sa po druhom góle Vojvodiny výrazne znížili, no dúfajme že zverenci trénera Norberta Hrnčára sa dokážu nabudiť a ešte skorigovať stav tohoto duelu. Práve Ružomberčania sú momentálne pri lopte a zakladajú útok.

21

Novi Sad dal gól! Tak toto nevyzerá dobre pre Ružomberok. FILIP MALBAŠIĆ zakombinoval s Burekovićom, ktorý napokon odcentroval do šestnástky a našiel presne nohu Malbašića, ktorý z voleja zakončil presne. Macík sa len obzrel za loptou, ktorá sa ešte mierne obtrela o ľavú žrď jeho brány.

20

Loptu majú momentálne v držaní hráči Vojvodiny, ktorí zakladajú útočnú akciu.

19

Na druhej strane sa prebíjala hviezda domáceho tímu Filip Malbašić, no jeho strela skončila na bočnej sieti ružomberskej brány.

18

V Srbsku je aj skupinka ružomberských fanúšikov, ktorí momentálne sledovali nepresnú strelu Mareka Saparu. Ten sa dostal k lopte na hranici šestnástky a odtiaľ trafil tesne nad bránu Rockova.

17

V 17. minúte sa obrazom dostávame do stretnutia medzi Vojvodinou Novi Sad a Ružomberkom. Stav stretnutia je 1:0 pre srbský tím. V útoku sú momentálne hráči Ružomberka.

11

Žltú kartu dostáva Subotić (FK Vojvodina Novi Sad).

8

Novi Sad dal gól! Srbi sa ujímajú vedenia, v ôsmej minúte skóre zápasu otvára FILIP MALBAŠIĆ.

Zo zápasu nieje dostupný on-line prenos, preto vám prinesieme len informácie o zmenách stavu!

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Vojvodina Novi Sad: Rockov – Lakićević, Planić /C/, Kovačević, Bureković – Jovančić, Vukasović, Mesarović – Malbašić, Trujić, Subotić
Náhradníci: Kordić – Lazarević, Alves, Zličić, Bubalo, Spremo, Mihajlović

MFK Ružomberok: Macík – P. Maslo, J. Maslo, Menich, Kupec – Daniel, Sapara /C/, Qose, Kochan, Gál-Andrezly – Lačný
Náhradníci: Hajdúch – Takáč, Kunca, Gerec, Kudlička, Čurma, Ďubek

Rozhodca: Meler – Ersoy, Bilir (TUR).
MFK Ružomberok
Je tretí celok z uplynulej sezóny Fortuna Ligy. Na svojom konte mali Liptáci 52 bodov a skóre 55:38. V letnom prestupovom období Ružomberok mierne obmenil tím, z kádra odišli takí hráči, ako napríklad Lovás, Mareš, Nagy a Gerát. Do kádra však pribudli nové posily, Matej Kocha, Dominik Kunca, Nermin Haskič a Kristi Qose. Uvidíme, ako sa teda nové posily uchytia. Tím okolo Mareka Saparu má ale pred sebou nesmierne ťažkú skúšku, poraziť Vojvodinu Noví Sad, a postúpiť do druhého predkola Európskej ligy.

FK Vojvodina Novi Sad
Je tím zo Srbska, ktorý sídli v meste Noví Sad a jeho klubové farby sú červená a biela. Hrá na štadióne Karađorđově pre 15 754 divákov. V minulej sezóne Európskej ligy postúpil tento srbský klub do play-off, kde ho vyradila Viktoria Plzeň. Ešte nikdy sa však Vojvodine nepodarilo postúpiť do skupinovej fázy tejto súťaže. Najväčšou hviezdou tímu je pravý krídelník Filip Malbasic, ktorého trhová hodnota sa pohybuje okolo jeden a pol milióna eur.
Pekný futbalový večer prajem všetkým fanúšikom MFK Ružomberku, no akiste aj fanúšikom slovenského klubového futbalu, ktorý si tento zápas určite nenechajú uniknúť. Zápasom medzi Novím Sadom a Ružomberkom, ktorý má úvodný výkop naplánovaný na 20:00 vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

Vojvodina Novi Sad – MFK Ružomberok

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 8. Malbašić, 21. Malbašić – 81. Daniel

Karty:   11. Subotić (VJV), 66. Trujić (VJV) – 51. Qose (RUZ), 64. Kochan (RUZ)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:7.

Vojvodina Novi Sad: Rockov – Lakićević, Planić /C/, Kovačević, Bureković – Jovančić, Vukasović, Mesarović – Malbašić, Trujić, Subotić Náhradníci: Kordić – Lazarević, Alves, Zličić, Bubalo, Spremo, Mihajlović

MFK Ružomberok: Macík – P. Maslo, J. Maslo, Menich, Kupec – Daniel, Sapara /C/, Qose, Kochan, Gál-Andrezly – Lačný Náhradníci: Hajdúch – Takáč, Kunca, Gerec, Kudlička, Čurma, Ďubek

Rozhodca: Meler – Ersoy, Bilir (TUR)

Odveta: Ružomberok - Novi Sad 2:0

Európska liga (predkolá)

Shirak – ND Gorica 14:00 0:2

Irtyš Pavlodar – Dunav Ruse 16:00 1:0

Almaty – Atlantas 16:45 6:0

Ventspils – Valur 17:00 0:0

Pjunik – Slovan Bratislava  sk 17:00 1:4

Partizani Tirana – Plovdiv 17:00 1:3

Trenčín – Kutaisi  sk 17:20 5:1

Levadia Tallinn – Cork City 17:30 0:2

Minsk – Runavík 17:30 2:1

Soligorsk – FK Sūduva 18:00 0:0

VPS – Ljubljana 18:00 1:0

Dinamo Bt. – Jagiellonia 18:00 0:1

Čichura – Rheindorf Altach 18:00 0:1

Škendija – Dacia Kišinev 18:00 3:0

Lyngby – Bangor City 18:30 1:0

Kalju – B36 Tórshavn 18:30 2:1

Ferencvároš – Jelgava 18:45 2:0

Beitar Jeruzalém – Vasas 18:45 4:3

Odd – Ballymena 19:00 3:0

Haugesund – Coleraine 19:00 7:0

Larnaca – Lincoln 19:00 5:0

Zaria Balti – FK Sarajevo 19:00 2:1

UE Santa Coloma – Osijek 19:00 0:2

Levski Sofia – Sutjeska 19:00 3:1

Zirä FK – Differdange 19:00 2:0

Fola – Milsami 19:30 2:1

KÍ Klaksvík – Štokholm 20:00 0:0

Norrköping – Priština 20:00 5:0

Connah's Quay – Helsinki 20:00 1:0

Midtjylland – Derry City 20:00 6:1

Bala Town – Vaduz 20:00 1:2

Skenderbeu – Sant Juliá 20:00 1:0

Novi Sad – Ružomberok  sk 20:00 2:1

Tel Aviv – Tirana 20:00 2:0

Domžale – Flora 20:30 2:0

Tre Penne – FK Rabotnički 20:30 0:1

CZ Belehrad – Floriana 20:30 3:0

Široki Brijeg – Ordabasy 20:30 2:0

Podgorica – Gandzasar 20:30 1:0

Mladost Lučani – Keşla FK 20:30 0:3

Crusaders – FK Liepāja 20:45 3:1

St. Johnstone – Riteriai 20:45 1:2

Rangers – Niederkorn 20:45 1:0

Valletta – Folgore 20:45 2:0

Željezničar Sarajevo – Zeta 20:45 1:0

Fehérvár – Balzan 20:45 2:0

Lech Poznań – Pelister 20:45 4:0

Reykjavík – Seinäjoki 21:15 0:0

Stjarnan – Shamrock 21:15 0:1