Menu

Futbal

Prípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

09.07.2022, 11:00 • Vrkoslavice • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

Tipsport: 1.28 5.0 9.46

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:41:22)
Ani druhý přípravný duel Jablonci po výsledkové stránce nevyšel. Varnsdorf mu byl rozhodně rovnocenným partnerem, a i když ve druhém poločase možná nepůsobil tak kompaktně jako v tom první, efektivně dokázal proměňovat svoje šance. Ze čtyř přípravných utkání tak hosté uzmuli již své druhé vítězství, to první se konalo v duelu s Teplicemi.

90+1

Konec zápasu.

88

Dost tvrdá rána pro Jablonec, bezpochyby ani. Celý druhý poločas soupeře hodně mačkal, nakonec ho však jeho soupeř vyučil z produktivity. Už má opravdu jen málo času na to, aby opětovně srovnal.

86

86. Pavlo RUDNYCKYJ - 1:2

86

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Podobně jako v prvním dějství hosté zasadili soupeři ránu vlastně zcela nečekaně, i nyní se celek ze druhé ligy prosadil prakticky ze své první šance. A. Richter vyběhl ze své brány proti PAVLOVI RUDNYCKÉMU, aby zastavil jeho únik poté, co do ofsajdu hostující forvard vystaven nebyl, a jeho sok ho pak obehrál a ze střední vzdálenosti míč nasměroval do poloprázdné brány.

84

Šulc se snažil pobídnout své spoluhráče ve vápně, avšak bez úspěchu. Obrana Varnsdorf srazila míč do zámezí na rohový kop, který následně také dokázala ubránit. Byť opět jen za cenu dalšího kopu z rohu...

83

Všechny útočné akce jsou již trochu utahané, možná že oba týmy trochu čekají na závěrečný hvizd hlavního arbitra. Rozhodně se nejednalo o vůbec špatné utkání, v první půli bylo možná jaksi lepší druholigové mužstvo, v té druhé naopak to domácí.

81

Silný byl nyní vyzván dlouhý pasem, ovšem Šerák bez obtíží míč polapil. Vyběhl si ze své brány a v klidu ho sebral do svých rukavic.

80

Jablonec se nyní snaží na soupeře tvrdě presovat, jak je ve druhém poločase na hrací ploše prakticky zcela jiná sestava, tak síly na tuto aktivitu zkrátka jsou.

78

Silný si nyní nepohlídal ofsajd, Jablonec tak přichází o balón. I nadále se domácí tlačí za další brankou, nicméně bez úspěchu. Jakýsi tlak už možná není takový, jako během první poloviny druhé půle.

77

Hosté měli k dispozici rohový kop, ten rozehráli nakrátko, následně centroval Ondráček, ovšem bez většího úspěchu, Jeho přetažený pas neměl šanci na úspěch.

76

Varnsdorf se nyní dostal do jedné z ojedinělých možností, tentokráte byla vyslána střela z pravé strany, ale gólman A. Richter zasahovat nemusel. Ještě se pak snažil hrozit Bláha, ale jeho přihrávka byla sražena do zámezí.

73

Hra opět přerušená pro ofsajd, do něhož se nyní vystavili hosté. Zhruba nějakých dvacet minut, pokud dojde ještě na nějaké to nastavení, zbývá do konce tohoto utkání. Jablonec se snaží útočit, co to jde, zatím ale hosté odolávají.

72

Lubaki se nyní snažil poslat míč dopředu, ovšem bez úspěchu. Byl pod tlakem, navíc vepředu ani neměl své spoluhráče. Varnsdorf stále pokračuje v kostrbatém počínání.

69

69. parádní práce Šeráka, neuspěli Krob ani Silný

69

Další velký závar před brankou Varnsdorfu! Šerák má mezi třemi tyčemi rozhodně daleko více práce než Vaňák, jenž chytal v prvním poločase. Nakonec si se situací poradil, i když na něj z bezprostřední blízkosti pálili Krob i Silný. Hosté se nicméně stále nemohou vůbec chytit, stále jsou těmi, kdo se prakticky jenom brání.

64

Jablonec měl následně k dispozici přímý volný kop, ovšem střela skončila pouze na připravené zdi. Domácí jsou každopádně ve druhém poločase daleko lepším týmem, situace na hrací ploše se zcela obrátila.

63

Tentokráte si nepočínal vůbec v rukavičkách Lubaki (VDF) vůči Kadlecovi, který sestřelil svého soka těsně za vápnem a vyfasoval zaslouženou žlutou kartu.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 61. Šulc (pen.) – 22. Tanko, 86. Rudnyckyj

Karty:   63. Lubaki (VDF)

FK Jablonec: 1. poločas: Hanuš – Surzyn, Martinec, Hübschman, Polidar – Pleštil, Šulc, Považanec, Houska, Jovovič – Sejk 2. poločas: A. Richter – Haitl, Štěpánek, Kubista, Krob – Smejkal, Šulc, Houska, Kadlec, Ritter – Silný

FK Varnsdorf: 1. poločas: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Kubista, Žilák – Dordič, Žák, Samko, Kříž, Radosta – Tanko 2. poločas: Šerák – Ludvíček, Zbrožek, Lubaki, Žilák – Schön, Bláha, Solomon, Ondráček, Sodiq – Rudnyckyj