Menu

Futbal

Prípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

09.07.2022, 11:00 • Vrkoslavice • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

Tipsport: 1.28 5.0 9.46

86

86. Pavlo RUDNYCKYJ - 1:2

86

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Podobně jako v prvním dějství hosté zasadili soupeři ránu vlastně zcela nečekaně, i nyní se celek ze druhé ligy prosadil prakticky ze své první šance. A. Richter vyběhl ze své brány proti PAVLOVI RUDNYCKÉMU, aby zastavil jeho únik poté, co do ofsajdu hostující forvard vystaven nebyl, a jeho sok ho pak obehrál a ze střední vzdálenosti míč nasměroval do poloprázdné brány.

61

61. ŠULC - 1:1

61

Jablonec právě vstřelil branku!
PAVEL ŠULC se chopil exekuce penalty a zahrál ji zcela nekompromisně. Svou střelu nasměroval přesně do jedné tyčky a ta se pak odrazila přímo do brány. Velmi stěží mohl gólman Šerák zasáhnout, opravdu velmi stěží. Máme vyrovnáno.

22

22. Abdullahi TANKO - 0:1

22

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Z ničeho nic nyní hosté udeřili! Nepokrytý byl ABDULLAHI TANKO, který se dostal za soupeřovu obranu díky narážečce se svým spoluhráčem na levé straně a uklidil poté míč nekompromisně pod břevno z vyložené pozice. Ve Varnsdorfu je tenhle útočník na zkoušku, určitě by mu tak tenhle gól mohl pomoci k novému angažmá.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 61. Šulc (pen.) – 22. Tanko, 86. Rudnyckyj

Karty:   63. Lubaki (VDF)

FK Jablonec: 1. poločas: Hanuš – Surzyn, Martinec, Hübschman, Polidar – Pleštil, Šulc, Považanec, Houska, Jovovič – Sejk 2. poločas: A. Richter – Haitl, Štěpánek, Kubista, Krob – Smejkal, Šulc, Houska, Kadlec, Ritter – Silný

FK Varnsdorf: 1. poločas: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Kubista, Žilák – Dordič, Žák, Samko, Kříž, Radosta – Tanko 2. poločas: Šerák – Ludvíček, Zbrožek, Lubaki, Žilák – Schön, Bláha, Solomon, Ondráček, Sodiq – Rudnyckyj