Menu

Futbal

Prípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

09.07.2022, 11:00 • Vrkoslavice • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

Tipsport: 1.28 5.0 9.46

86

86. Pavlo RUDNYCKYJ - 1:2

86

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Podobně jako v prvním dějství hosté zasadili soupeři ránu vlastně zcela nečekaně, i nyní se celek ze druhé ligy prosadil prakticky ze své první šance. A. Richter vyběhl ze své brány proti PAVLOVI RUDNYCKÉMU, aby zastavil jeho únik poté, co do ofsajdu hostující forvard vystaven nebyl, a jeho sok ho pak obehrál a ze střední vzdálenosti míč nasměroval do poloprázdné brány.

69

69. parádní práce Šeráka, neuspěli Krob ani Silný

69

Další velký závar před brankou Varnsdorfu! Šerák má mezi třemi tyčemi rozhodně daleko více práce než Vaňák, jenž chytal v prvním poločase. Nakonec si se situací poradil, i když na něj z bezprostřední blízkosti pálili Krob i Silný. Hosté se nicméně stále nemohou vůbec chytit, stále jsou těmi, kdo se prakticky jenom brání.

63

Tentokráte si nepočínal vůbec v rukavičkách Lubaki (VDF) vůči Kadlecovi, který sestřelil svého soka těsně za vápnem a vyfasoval zaslouženou žlutou kartu.

61

61. ŠULC - 1:1

61

Jablonec právě vstřelil branku!
PAVEL ŠULC se chopil exekuce penalty a zahrál ji zcela nekompromisně. Svou střelu nasměroval přesně do jedné tyčky a ta se pak odrazila přímo do brány. Velmi stěží mohl gólman Šerák zasáhnout, opravdu velmi stěží. Máme vyrovnáno.

60

60. penalta po faulu na Haitla, k zemi ho stáhl Žilák

60

Jablonec bude zahrávat penaltu! Haitl se dostal do vápna a byl stažen k zemi nešikovně si počínajícím Žilákem, tady zkrátka nebylo o čem. Hvizd hlavního arbitra zaznít musel.

49

49. nepřímý volný kop Jablonce, Kubista neuspěl

49

Obrovská možnost pro domácí hned zkraje druhé půle! Rozhodčí nařídil nepřímý volný kop ve vápně Varnsdorfu, nakonec vypálil ostře Kubista, avšak trefil jen připravenou zeď před sebou.

36

36. možnost Martince

36

Další z mnoha rohových kopů na pořadu dne, tentokráte pro Jablonec. A nakonec z toho byla moc dobrá šance pro domácí. Sejk protáhl merunu ze svého pohledu z vápna až na zadní tyčku, odkud Martinec, který se dostal do souboje s Vaňákem, hlavičkoval na bránu, a až hostující obránce, konkrétně stoper Kouřil, vyrazil střelu pryč, stojíc na brankové čáře.

22

22. Abdullahi TANKO - 0:1

22

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Z ničeho nic nyní hosté udeřili! Nepokrytý byl ABDULLAHI TANKO, který se dostal za soupeřovu obranu díky narážečce se svým spoluhráčem na levé straně a uklidil poté míč nekompromisně pod břevno z vyložené pozice. Ve Varnsdorfu je tenhle útočník na zkoušku, určitě by mu tak tenhle gól mohl pomoci k novému angažmá.

20

20. šance Pleštila

20

Další velká šance pro domácí! Pleštil se nyní z pravé strany vrhnul do vápna poté, co ho Houska perfektně uvolnil, a byl zcela sám před Vaňákem, ten si ovšem s jeho střelou bravurně poradil a vyrazil ji do zámezí. Rohový kop Jablonce pak další nebezpečí nepřinesl.

6

6. hlavička Šulce

6

Hezká akce domácích! Houska poslal přihrávku doleva na Polidara, ten svým centrem našel hlavičkujícího Šulce, který každopádně neseřídil svá mířidla nejlépe a poslal merunu pouze do zámezí. Každopádně palec nahoru za tuhle solidní možnost Jablonce.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 61. Šulc (pen.) – 22. Tanko, 86. Rudnyckyj

Karty:   63. Lubaki (VDF)

FK Jablonec: 1. poločas: Hanuš – Surzyn, Martinec, Hübschman, Polidar – Pleštil, Šulc, Považanec, Houska, Jovovič – Sejk 2. poločas: A. Richter – Haitl, Štěpánek, Kubista, Krob – Smejkal, Šulc, Houska, Kadlec, Ritter – Silný

FK Varnsdorf: 1. poločas: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Kubista, Žilák – Dordič, Žák, Samko, Kříž, Radosta – Tanko 2. poločas: Šerák – Ludvíček, Zbrožek, Lubaki, Žilák – Schön, Bláha, Solomon, Ondráček, Sodiq – Rudnyckyj