Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Valencia CF – Villarreal CF

1:1

koniec (0:0)

03.05.2023, 19:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • 33. kolo • Milan Huppert cz

90+3

Mestalla explodovala nadšením. Předčasně! Žolík Albero Marí dostal míč přes padajícího Reinu do sítě, ale jak pomezní naznačil a opakované záběry potvrdily, skórující hráč byl v ofsajdu.

86

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Albero Marí.

86

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Samuel Lino, přichází Toni Lato.

81

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Gerard Moreno.

74

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Ramon Terrats, přichází Manu Trigueros.

72

Valencia právě vstřelila branku!
Konečně se Valencii zadařilo, je vyrovnáno! Reina dostal těžkou nahrávkou středem do problémů spoluhráče, který byl odstaven tělem. Cavani potom na malém prostoru poslal míč k Durovi, kterého fauloval Reina, ovšem Manzano nechal akci citlivě dohrát, protože balón se odrazil k SAMUELU LINOVI a jeho střela po zemi prošla skrze nohama bránícího Terratse až za brankovou čáru.

71

Ani teď to nevyšlo! Samuel Lino stříleným centrem našel na zadní tyči Huga Dura, nově příchozí fotbalista ale ve skluzu minul odkrytou část brány.

70

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází André Almeida, přichází Hugo Duro.

67

Fanoušci i hráči už se radovali z vedoucího gólu, ale předčasně, protože pod břevno tvrdě zakončující Edinson Cavani stál v době nahrávky na svou osobu v ofsajdovém postavení.

66

Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Étienne Capoue.

62

Villarreal právě vstřelil branku!
Bezbrankové skóre prolomeno, důležitý vedoucí gól střílí hosté! Almeidovy hrubě nevyšel pokus o obranný odkop, balón naopak prodloužil do vlastního vápna, kde si ho NICOLAS JACKSON zpracoval na hruď, a ještě před dopadem na zem kulatý nesmysl nekompromisně napálil do bližšího, levého horního rohu, Mamardašvili byl bez šance.

56

Na seznam potrestaných hráčů žlutou kartou se přidává také hostující středopolař Dani Parejo, jehož viditelně překvapila Moribova rychlost, pravou nohou místo míče bolestivě trefil jeho dolní končetinu.

56

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Nicolás González, přichází Ilaix Moriba.

51

Velká příležitost Valencie gólem nekončí! Pravou stranou utekl obraně André Almeida, jemuž vyšel parádně první dotek, ale ve finále jako kdyby se lekl vyběhnuvšího brankáře a loboval míč mimo tři tyče. Spoluhráč Samuel Lino před sebou měl prázdnou bránu, stačilo nahrát pod sebe.

46

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Diego López.

45+1

Tak to bylo hodně zbytečné. Edinson Cavani po přerušené hře nesmyslně dohrál Pina, žlutá karta je logickým vyústěním celé situace.

41

Jesús Gil Manzano žlutými kartami tedy rozhodně nešetří. Další, a nutno podotknout, že rovněž zaslouženou, ukázal Nicolasi Jacksonovi za nepříjemný šlapák na nohu Gayi.

39

Pouze za cenu nedovoleného zákroku a žluté karty Thierry Correia zastavil rozběhnutého Yeremiho Pina, jehož v pádu trefil do levé nohy a Španěl pak přes soupeře nekontrolovaně přeletěl.

27

Rozhodčí Manzano poprvé sahal do kapsičky a žluté karty rozdal dokonce dvě! Nejprve faulujícímu Nicu Gonzálezovi, který bolestivě stoupl na kotník Baenovi. Trest neminul ještě Samuela Lina, ten si ihned po odpískání neodpustil hodně zbytečnou poznámku směrem k výroku sudího.

3

Hosté byli blízko vedoucí vedoucí trefě! Z půlkruhu velkého vápna vyprodukoval zajímavý přízemní projektil Nicolas Jackson, Mamardašviliho zachránila pravá tyč.

Valencia CF – Villarreal CF

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 72. Lino (Duro) – 62. Jackson

Karty:   27. N. González (VAL), 27. Lino (VAL), 39. Correia (VAL), 45+1. Cavani (VAL) – 41. Jackson (VLR), 56. Parejo (VLR)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 14:13.

Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Diakhaby, Paulista, Gayà (C) – Musah (46. D. López III), Guerra, N. González (56. Moriba), Almeida (70. Duro) – Cavani (86. Marí), Lino (86. Lato).
Náhradníci: Doménech – Castillejo, Cömert, Foulquier, Guillamón, Özkaçar, J. Vázquez.

Tréner: Rubén Baraja

Villarreal CF: Reina – Foyth, Albiol (C), P. Torres, Pedraza – Terrats (74. Trigueros), Parejo, Baena – Chukwueze (81. G. Moreno), Jackson, Pino (66. Capoue).
Náhradníci: Jörgensen – Cuenca, Hassan, Mándí, Mojica, A. Moreno I.

Tréner: Quique Setién

Rozhodca: Manzano – Nevado, Martínez

Diváci: 43 634