Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – West Ham United

2:2

koniec (1:2)

11.12.2016, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • 15. kolo • Miroslav Kováčik

83

Liverpoolčania to teraz spravili výborne. Adam Lallana šikovne vytvoril pozíciu pre Nathaniela Clynea, ale domáci obranca strelou z prvej minul bránu West Hamu.

78

Druhé striedanie v tíme hostí. Pre dnešok má odpracované Manuel Lanzini, ktorého na záverečné minúty nahradil Edimilson Fernandes.

76

Domáci futbalisti mali výhodu rohového kopu, no previnili sa útočným faulom. Navyše, žltou kartou je ocenený Sadio Mané.

70

Krásny futbalový moment. Jordan Henderson vystrelil z veľkej diaľky, namieril absolútne presne, no brankár Darren Randolph predviedol fantastický zákrok a loptu vytesnil na roh.

63

Po prvýkrát v zápase strieda aj Slaven Bilić. Ten posiela na trávnik Andyho Carrolla, ktorý nahradzuje nie príliš výrazného Andrého Ayewa.

53

Roberto Firmino zbytočne stratil loptu v strede ihriska. Následne zozadu fauloval Marka Noblea, a tak je prvým potrestaným hráčom zápasu.

48

48. Divock Origi (LIV) - 2:2

48

Liverpool dal gól! Domáci futbalisti vstupujú fantastickým spôsobom do druhého polčasu. Výrazne im ale pomohla chyba brankára Darrena Randolpha, ktorý neudržal center z ľavej strany a uľahčil tak prácu pre skórujúceho DIVOCKA ORIGIHO.

46

Jürgen Klopp začína druhý polčas s jednou personálnou zmenou. Na trávnik posiela Ragnara Klavana, ktorý nahradzuje Dejana Lovrena.

45+3

Z poslednej akcie prvého polčasu mohli domáci futbalisti vyrovnať. Jordan Henderson posadil center presne na hlavu Joëla Matipa, no ten trafil len brvno brány súpera.

39

39. Michail Antonio (WHU) - 1:2

39

West Ham United dal gól!
Kladivári otáčajú vývoj zápasu vo svoj prospech. Loris Karius teraz zaváhal, nešiel von z brány a dokonale to využil najlepší strelec hostí MICHAIL ANTONIO. Ten jemným kontaktom s loptou prekonal domáceho brankára a strieľa svoj siedmy gól v sezóne.

28

28. Dimitri Payet (WHU) - 1:1

28

West Ham United dal gól!
Na priamy kop hostí sme pomerne dlho čakali, no napokon sme sa dočkali vyrovnávajúceho gólu. Francúz DIMITRI PAYET poslal loptu krásne ponad múr a strelou k pravej žrdi prekonáva Lorisa Kariusa.

5

5. Adam Lallana (LIV) - 1:0

5

Liverpool dal gól! Domáci futbalisti sa expresne rýchlo dostávajú do vedenia. Sadio Mané centroval z ľavej strany, ADAM LALLANA si loptu dokázal spracovať v pokutovom území súpera a prízemnou strelou prekonal bezmocného brankára Darrena Randoplha.

Liverpool FC – West Ham United

2:2

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 5. Lallana, 48. Origi – 28. Payet, 39. Antonio

Karty:   53. Firmino (LIV), 76. Mané (LIV)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 7:8.

Liverpool FC: Karius – Clyne, Matip, Lovren (46. Klavan), Milner – Lallana, Henderson, Wijnaldum – Mané, Origi, Firmino.
Náhradníci: Mignolet – A. Moreno, Ejaria, Arnold, Woodburn, Klavan, Lucas Leiva.

West Ham United: Randolph – Nordtveit, Reid, Ogbonna, Cresswell – Noble, Obiang – Antonio, Lanzini (78. E. Fernandes), Payet – A. Ayew (63. Carroll).
Náhradníci: Adrián – A. Fletcher, Browne, Carroll, E. Fernandes, Pike, Quina.

Rozhodca: Mark Clattenburg