Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Turín – Juventus Turín

1:3

koniec (1:1)

11.12.2016, 15:00 • Olympijský štadión v Turíne • 16. kolo • Róbert Gašpárek

Tipsport: 4.55 3.63 1.84

90+2

90+2. Miralem Pjanić (JUV) - 1:3

90+2

Juventus Turín dal gól!
Pred týmto úspešným zakončením Joe Hart vytiahol dva skvelé zákroky, ale na ten tretí bol už prikrátky. MIRALEM PJANIĆ si zbehol na odrazenú loptu, ktorú bez väčších problémov poslal do odkrytej brány. Stav stretnutia je 1:3 a už je viac-menej rozhodnuté.

90+1

Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom dejstve ešte štyri minútky navyše.

89

Obrovská príležitosť! Higuaín si opäť nebezpečne nabehol do hĺbky šestnástky súpera, kde si dokázal nájsť skvelú streleckú pozíciu. Okamžite mu tak bola poslaná prihrávka, do ktorej sa oprel z prvej. Jeho strelecký pokus v páde smeroval nad brvno Hartovej brány.

83

83. Gonzalo Higuaín (JUV) - 1:2

83

Juventus Turín dal gól!
GONZALO HIGUAÍN si spracoval ťažký pas od Giorgio Chiellini a následne skrz brániaceho hráča zakončil presne do ľavej časti brány. Stav stretnutia je 1:2!

82

Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Iago Falqué, prichádza Josef Martínez.

82

Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Marco Benassi, prichádza Lucas Boyé.

81

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Juan Cuadrado, prichádza Miralem Pjanić.

81

Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Daniele Baselli, prichádza Afriyie Acquah.

74

Adem Ljajić v obrovskej šanci! S loptou sa dostal až do pokutového územia súpera, odkiaľ sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa pravej tyčky.

71

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Mario Mandžukić, prichádza Paulo Dybala.

67

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Stefano Sturaro, prichádza Mario Lemina.

60

Domáci hráči to po voľnom kope spravili veľmi zaujímavo. Po sérii krátkych prihrávok sa k lopte dostal nikým nestrážený Andrea Belotti, ktorého zakončenie smerovalo len do nohy brániaceho hráča. Veľká škoda.

56

Žltú kartu dostáva Daniele Rugani (Juventus Turín). Po tomto zákroku budú domáci zahrávať voľný kop z veľmi zaujímavej pozície.

49

Khedira sa našiel voľný priestor na hranici malého vápna, kde mu bol poslaný dlhý pas, ale jeho hlavičkové zakončenie smerovalo tesne vedľa ľavej tyčky. Nasleduje odkop od brány FC Turín.

45+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol nadstaviť v prvom dejstve ešte minútku navyše.

37

Žltú kartu dostáva Mario Mandžukić (Juventus Turín).

35

Žltú kartu dostáva Mirko Valdifiori (FC Turín). To si vyslúžil za podkopnutie. Hostia s možnosťou ohroziť súpera po voľnom kope z väčšej vzdialenosti.

28

28. Gonzalo Higuaín (JUV) - 1:1

28

Juventus Turín dal gól!
GONZALO HIGUAÍN zakončuje z blízky relatívne poľahky a dáva tak na 1:1. Prihrával mu Mario Mandžukić.

25

Marchisio skúsil zakončiť z voleja, ale jeho tvrdý strelecký pokus smeroval tesne vedľa ľavej šibenice. To bola šanca!

23

Cez dvoch obrancov sa Antonio Barreca parádne predral až na hranicu šestnástky, z kadiaľ napriahol k prudkej rane. Lopta žiaľ o chlp preletela okolo ľavej tyčky.

16

16. Andrea Belotti (TUI) - 1:0

16

FC Turín dal gól!
Prvá vážnejšia akcia tohto celku a hneď úspešná. Perfektný prudký center vyslal na hranicu malého vápna Danieleho Baselliho, ktorý ANDREA BELOTTI zasiahol hlavou a svojim presným hlavičkovým pokusom smerujúcim do ľavej časti bránky prekonáva bezmocného gólmana.

14

14.

14

Zlatá príležitosť! Mario Mandžukić zmenil smer zakončenia svojho spoluhráča, ale ani tento pokus nebol úspešný. Joe Hart vytiahol zo svojho rukáva ďalší reflexívny zákrok.

12

Mario Mandžukić sa na hranici malého vápna dostal k hlavičke, ale takisto ako Higuaín, tak ani on nedokázal zakončiť presne. Lopta mu jednoducho nesadla.

10

Higuaín v dobrej príležitosti! V čase, keď sa nachádzal na hranici malého vápna, tak mu tam smerovala centrovaná lopta, do ktorej sa oprel hlavou. Jeho hlavičkový pokus však nemal potrebnú razanciu a tak to bola ľahká práca pre pozorného gólmana.

FC Turín – Juventus Turín

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 16. Belotti – 28. Higuaín, 83. Higuaín, 90+2. Pjanić

Karty:   35. Valdifiori (TUI) – 37. Mandžukić (JUV), 56. Rugani (JUV)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 23:18.

FC Turín: Hart – Zappacosta, Rossettini, Castán, A. Barreca – Benassi (82. Boyé), Valdifiori, Baselli (81. Acquah) – Falqué (82. Josef Martínez), Belotti, Ljajić.
Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Bovo, Acquah, Maxi López, Samuel Gustafsson, Josef Martínez, Vives, Moretti, De Silvestri, Boyé, Ar. Ajeti.

Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Sandro – S. Khedira, Marchisio, Sturaro (67. Lemina) – Cuadrado (81. Pjanić), Higuaín, Mandžukić (71. Dybala).
Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Benatia, Pjanić, Hernanes, Lemina, Dybala, Asamoah, Evra.

Rozhodca: Gianluca Rocchi