Menu

Futbal

Talianska Seria A

U.S. Sassuolo Calcio – AC Miláno

0:3

koniec (0:3)

22.05.2022, 18:00 • Mapei Stadium–Città del Tricolore • 38. kolo • Lukáš Šonský cz

Tipsport: 7.33 5.16 1.43

Na tribuně už je vše připraveno na vítězný ceremoniál a oslavy rozhodně jen tak neskončí. Přeji vám příjemný zbytek večera a těším se u dalších přenosů ze Serie A v příští sezoně. (20:08:41)
Dnes hráli v podstatě v domácím prostředí, tribuny byly plné fanoušků v jejich dresech. Ligu vyhrálo AC s celkovým ziskem 86 bodů, jejich největší rival Inter skončil druhý s 84 body. V souběžně hraném utkání mimochodem vyhrál také 3:0 nad Sampdorií, nebylo mu to ale nic platné.
Hostům dnes stačil bod, ale rozhodně na něj nehráli. V prvním poločase soupeře třemi góly jasně přejeli, v tom druhém už si náskok v pohodě hlídali a nedopustili žádné drama.
Oslavy můžou začít. Na hřišti jsou i fanoušci a vítězná euforie propuká naplno. AC Milán získává titul po jedenácti letech.
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:13.

AC Milán se stává mistrem italské ligy!

90+3

90+3. Konec utkání a oslavy čertvých mistrů italské nejvyšší soutěže

90+3

Konec zápasu.

90+1

Ibrahimović svým dloubákem dopředu nenašel nikoho v bílém dresu, ale hostům to může být jedno. Na střídačce už slaví a odpočítávají poslední vteřiny.

90

Rozhodčí nastavuje dvě minuty.

89

Šance na gól i na druhé straně. Byl v ní Calabria, jemuž přihrál Leão. Kapitán AC střílel ze strany. Satalino se přesouval a se štěstím dokázal míč vyrazit.

88

Tentokrát střílel Kyriakopoulos, ale na rozdíl od spoluhráče hodně přestřelil. Maignan pošle míč do hry znovu dalekým výkopem.

87

Sassuolo mohlo snížit. Traorè vypálil z dálky, Maignan se prolétl vzduchem a míč nakonec cinkl o levou tyč jeho brány... Domácí byli blízko a Traorè se drží za hlavu.

85

Maignan snadno chytil centr z dálky do rukavic. Chtěl rozehrát nakrátko, ale nakonec posílá přeci jen delší nákop dopředu.

84

Calabria hodně efektivně obešel v souboji jeden na jednoho protihráče a vystartoval na útočnou polovinu. Nakonec hrálo AC ještě zpátky dozadu a nikam nespěchá.

83

Domácí trenér Alessio Dionisi dává na poslední minuty šanci náhradnímu brankáři Satalinimu. Jeho předchůdce Consigli i přes tři inkasované góly odchytal dobrý zápas.

82

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
ze hřiště odchází Gian Marco Ferrari, přichází Federico Peluso.
ze hřiště odchází Andrea Consigli, přichází Giacomo Satalino.

81

Střídání v týmu AC Milán:
ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Alessandro Florenzi.
ze hřiště odchází Fikayo Tomori, přichází Alessio Romagnoli.

79

Traorè faulovaný hostujícím kapitánem Calabriou, i když si sudí dal s odpískáním faulu na čas. Sassuolo bude kopat standardku z levé strany.

U.S. Sassuolo Calcio – AC Miláno

0:3

koniec (0:3)

Späť na online

Góly: 17. Giroud (Leão), 32. Giroud (Leão), 36. Kessié (Leão)

Karty:   37. López (SAS), 53. Kyriakopoulos (SAS) – 34. Tonali (ACM)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:13.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli (82. Satalino) – Müldür, Ayhan, G. Ferrari (C) (82. Peluso), Kyriakopoulos – Frattesi (58. Traorè), López (46. Magnanelli), Henrique – D. Berardi (68. Defrel), Scamacca, Raspadori.
Náhradníci: Pegolo – Konradsen Ceïde, Ciervo, Djuričić, Chiricheş, Rogério, Ruan.

Tréner: Alessio Dionisi

AC Miláno: Maignan – Calabria (C), Kalulu, Tomori (81. A. Romagnoli), Hernández – Tonali (46. Binnásir), Kessié – Saelemaekers (81. Florenzi), Krunić (72. Díaz), Leão – Giroud (72. Ibrahimović).
Náhradníci: Mirante, Tătăruşanu – Bakayoko, Ballo-Touré, Gabbia, Messias, Rebić.

Tréner: Stefano Pioli