Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Wolverhampton Wanderers

3:1

koniec (1:1)

22.05.2022, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • 38. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

Tipsport: 1.14 9.14 22.7

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a příští sezonu u Premier League zase na počtenou. (19:01:13)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:3.
Sen o quatreblu se rozplynul, i když Liverpool udělal vše, co měl. Výkon v dnešním zápase byl sice poněkud kostrbatý, Reds ale nakonec bez problémů zvítězili 3:1, ale radovat se stejně nemohou. Manchester City sice také pořádně selhal ve svém zápase, nakonec ale v závěru předvedl obrat z 0:2 na 3:2 během pěti minut, čímž rozhodl o tom, že titul Premier League získá druhý rok v řadě. Liverpool si tak může napravit špatnou náladu příští sobotu ve finále Ligy mistrů, a to když se utká s Realem Madrid.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Trent Alexander-Arnold to se svým centrem pořádně přehnal, mrzet ho to ale určitě nemusí. Každopádně byl v ofsajdu, takže případný gól by stejně neplatil.

90+2

Mohamed Salah si ještě chce spravit náladu gólem, jeho střela hlavou ale letěla přímo doprostřed brány, kde byl připraven John Ruddy.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Leander Dendoncker, přichází Trincão.

90

Dnešní utkání sleduje 32 089 diváků.

89

89. Andrew ROBERTSON - 3:1

89

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí jistí výhru, ale k titulu jim to rozhodně nepomůže. ANDREW ROBERTSON si v pokutovém území šikovně vyměnil s Robertem Firminem a následně zakončil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Roberto Firmino.

87

Domácí nyní už zápas opatrně dohrávají, snaží se hlavně o to, aby neudělali chybu. Teď už musí jenom doufat.

84

84. Mohamed SALAH - 2:1

84

Liverpool právě vstřelil branku!
Reds zvládají plnit svůj úkol, i když radost na Anfield Road je poněkud hořká! Po rohovém kopu první pálil hlavou Joël Matip, ale ten se neprosadil, i když míč poskakoval na brankové čáře. Vzápětí se ale k dorážce dostal MOHAMED SALAH, který mezi nohami Raúla Jiméneze procpal míč do sítě! Asistence: Joël Matip.

83

Luis Díaz se nádherně uvolnil za obranou, ale ani on se následně neprosazuje! Opět totiž úřaduje Conor Coady, který zablokoval jeho pokus a John Ruddy je tedy stále pořád prakticky bez práce!

82

Reds si to navíc pořád komplikují sami, protože začala poslední desetiminutovka utkání, přičemž v ní jsou o něco málo aktivnější Wolves. Těm sice o nic nejde, ale stejně podávají fantastický výkon.

81

Tak Liverpool si asi bude muset nechat zajít chuť! Citizens kompletují nečekaný comeback a jdou do vedení proti Aston Ville!

80

Wolves spěchali do dalšího protiútoku, tentokrát ho zakončil Leander Dendoncker, ale Alisson stále drží naději pro svůj tým.

Liverpool FC – Wolverhampton Wanderers

3:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 24. Mané (Alcântara), 84. Salah (Matip), 89. Robertson (Firmino) – 3. Neto (Jiménez)

Karty:   46. Matip (LIV)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:3.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson – Keïta (70. Firmino), J. Henderson (C), Alcântara (46. Milner) – Jota (58. Salah), Mané, Díaz.
Náhradníci: Kelleher – van Dijk, Tsimikas, C. Jones, Elliott, Minamino.

Tréner: Jürgen Klopp.

Wolverhampton Wanderers: Sá (46. Ruddy) – Boly, Coady (C), T. Gomes – Castro, Dendoncker (90. Trincão), Neves, Moutinho, Aït-Nouri – Neto (22. Hwang Hi-čchan), Jiménez.
Náhradníci: Hoever, Marçal, Mosquera, Podence, F. Silva, Chiquinho.

Tréner: Bruno Lage.

Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn

Diváci: 32 089