Menu

Futbal

Európska konferenčná liga (predkolá)

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

14.07.2022, 21:15 • Kópavogsvöllur (3009 míst k sezení), Kópavogur, Island • 1. predkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.12 7.53 17.2

S konstatováním, že Breiðablik vyhrál domácí odvetu proti Colomě 4:1 a postupuje do druhého předkola Konferenční ligy, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (02:11:03)
Statistiky zápasu:
Góly: 4 -1
Střely na branku: 8-1
Zásahy gólmanů: 0-4
Střely mimo: 8-2
Rohy: 6-1
Fauly: 4-7
Žluté karty: 0-4
Červené karty: 0-1.
Je dobojováno. Domácí Breiðablik pálil v prvním poločasu jednu šanci za druhou a byl za to potrestán gólem Joela Paredese z půlky hřiště. Když už se zdálo, že andorrský tým udrží do půlky vedení a smaže ztrátu z domácího zápasu, tak v posledních sekundách srovnal Ísak Þorvaldsson.

Ráz druhé půle určila padesátá minuta, kdy střelu do prázdné branky vyrazil bek Colomy Tiago Portuga rukou a byť domácí poté dostrkali míč do sítě, přišla červená karta a penalta, kterou proměnil Höskuldur Gunnlaugson, domácí kapitán. Poté už to byl zápas kočky s myší a zůstalo zodpovědět otázku, na kolika brankách se domácí účet zastaví. Trefili se ještě Andri Yeoman a Kristinn Steindórsson. Další šance zůstaly nevyužity, takže Blikar vítězí 4:1, v součtu 5:1 a zaslouženě jdou do druhého předkola, kde za týden v prvním utkání vyzvou černohorskou Podgoricu. My budeme zřejmě opět živě na stadionu.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Přímý volný kop poslal Þórhallson těsně vedle pravé tyče a vzápětí finský sudí zápas ukončuje. Islandský tým po výhře 1:0 a 4:1 postupuje dále, UE Santa Coloma se s evropskými poháry loučí.

90+2

Centrovaný míč bez problému chytá Marc Priego, Krátce poté ale budou mít domácí opět šanci. A to z dvaceti metrů po faulu hostí. Zajímavá situace na pátý gól.

90

Ve druhém poločasu nastaví finský sudí tři minuty navíc.

90

Lúðvíkssonovi po rohu nevyšla klička, takže se hosté dostali do protiútoku. Po levé straně vedl míč Puentes a jeho pokus byl zblokován také na rohový kop.

89

Domácí už si dělají se soupeřem, co chtějí. Po hezké kombinační akci odvrátil Martinez před nabíhajícím útočníkem míč na roh.

86

Domácí měli dva rohy po sobě a v obou případech to v ochozech opět jen zahlučelo. Při druhém pokusu se sám na malém vápně zjevil Omar Sowe, ale v jasné pozici mířil nad branku!
Zároveň je jasné, že Breiðablik půjde ve druhém předkole na černohorskou Podgoricu, která dnes remízovala v kosovském Llapi 2:2 a po vítězství 2:0 z domácího utkání postupuje.

83

Viktor Karl Einarsson si na velkém vápně našel míč a vystřelil, jenže jeho pokus nebyl nikterak prudký a navíc ho i Marc Priego dobře viděl.

82

Poslední střídání domácích. Elfar Freyr Helgason jde na hřiště místo Mikkela Qvista.

82

Po rohovém kopu propadl míč k Sowemu, který byl ale překvapený a neusměrnil ho mezi tři tyče.

81

Marcel Sgró a Faysal Chouaib dohráli. Zejména druhý jmenovaný byl dneska neviditelný. Naopak na deset minut nastoupí Albert Reyes a Gonçalo Paulino.

80

Domácí po dalším útoku zkusí rohový kop, na který si ale počkají až po dvojím střídání hostí.

77

Třeba to nyní bude jinak, jelikož domácí se na půli hřiště dopustili faulu.

77

Po prodlevách hry při střídáních se opět pořádně hraje. Andořané se snaží ještě o čestný úspěch, ale třeba říct, že domácí gólman Anton Einarsson se ve druhém poločasu hodně nudí.

73

To přichází nyní po ofsajdu Soweho. Záložník Virgili a forvard Joel Paredes, který vstřelil gól na 0:1, jdou z placu. Místo nich si derniéru Colomy v letošních evropských soutěžích okusí útočník Juan Entrena a středopolař Monsif Khtta.

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 45. Þorvaldsson, 50. Gunnlaugsson (pen.), 64. Yeoman (Þórhallson), 67. Steindórsson – 30. Paredes

Karty:   11. Virgili (UES), 36. Priego (UES)   49. Tiago Portuga (UES)

Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Fauly: 4:7.

Breidablik Kópavogur: A. Einarsson – Gunnlaugsson (C), Muminović, Qvist, Yeoman – V. K. Einarsson, Sigurjónsson, Eyjólfsson – Svanþórsson, Þórhallson, Þorvaldsson
Náhradníci: Bragason – Helgason, Steindórsson, Lúðvíksson, Arnarson, Guðbjargason, Margeirsson, Ingvarsson, Gautason, Pétursson, Robertsson, Sowe

Tréner: Oskar Þorvaldsson

UE Santa Coloma: Priego – De Pablos (C), Sgró, Martinez, Tiago Portuga – Mendoza, Rebés, Fonseca, Virgili – Chouaib, Paredes
Náhradníci: José Teixeira – Reyes, Entrena, Gerard Aloy, Paulino, Gavim, El Kabbou, Puentes, Khtta

Tréner: Juan Velasco Damas

Rozhodca: Joni Hyytiä – Mika Lamppu, Veli-Matti Leppänen (vš. Finsko)

Prvý zápas: UE Santa Coloma - Breidablik 0:1

Európska konferenčná liga (predkolá)