Menu

Futbal

Európska konferenčná liga (predkolá)

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

14.07.2022, 21:15 • Kópavogsvöllur (3009 míst k sezení), Kópavogur, Island • 1. predkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.12 7.53 17.2

67

Breidablik právě vstřelil branku!
Demolice nebohých Andořanů pokračuje. Ve vápně měl KRISTINN STEINDÓRSSON dostatek prostoru, aby se dostal k odraženému míči. Placírkou ho umístil přesně k levé tyči, kam se Priego natahoval marně.

64

Breidablik právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. ANDRI YEOMAN přebral zhruba 35 metrů od branky míč od Þórhallsona, vystřelil, balon možná trošku zaplachtil a končí za Priegem. Celou situaci navíc s případnou dorážkou jistil jeden z domácích útočníků. Asistence: Dagur Dan Þórhallson.

50

Breidablik právě vstřelil branku!
HÖSKULDUR GUNNLAUGSSON zamířil ze svého pohledu k levé tyči. Tam sice gólman Marc Priego skočil také, ale pozdě. Blikar tak vedou 2:1 a jsou na cestě do druhého předkola Evropské konferenční ligy.

45

Breidablik právě vstřelil branku!
Snad vůbec poprvé za první poločas se ke střele dostal Ísak Þorvaldsson. Nejprve si narazil míč se Svanþórssonem, který byl ale v obležení tří hráčů a k balonu se nedostal. Akce po chvíli pokračovala. Jednadvacetiletý forvard napřáhl zpoza vápna a nyní už neměl Marc Priego žádnou šanci zasáhnout. Blikar tak jdou do kabiny s náskokem z prvního utkání.

30

UE Santa Coloma právě vstřelila branku!
Do vedení tak jdou hosté, což je nečekané. Tentokrát už pokus o dlouhý nákop na branku vyšel. JOEL PAREDES viděl, že je Anton Einarsson trošku venku z branky, vystřelil tak a nyní už domácí brankář zasáhnout nestihl. Stav dvojzápasu je tak srovnán na 1:1!

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 45. Þorvaldsson, 50. Gunnlaugsson (pen.), 64. Yeoman (Þórhallson), 67. Steindórsson – 30. Paredes

Karty:   11. Virgili (UES), 36. Priego (UES)   49. Tiago Portuga (UES)

Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Fauly: 4:7.

Breidablik Kópavogur: A. Einarsson – Gunnlaugsson (C), Muminović, Qvist, Yeoman – V. K. Einarsson, Sigurjónsson, Eyjólfsson – Svanþórsson, Þórhallson, Þorvaldsson
Náhradníci: Bragason – Helgason, Steindórsson, Lúðvíksson, Arnarson, Guðbjargason, Margeirsson, Ingvarsson, Gautason, Pétursson, Robertsson, Sowe

Tréner: Oskar Þorvaldsson

UE Santa Coloma: Priego – De Pablos (C), Sgró, Martinez, Tiago Portuga – Mendoza, Rebés, Fonseca, Virgili – Chouaib, Paredes
Náhradníci: José Teixeira – Reyes, Entrena, Gerard Aloy, Paulino, Gavim, El Kabbou, Puentes, Khtta

Tréner: Juan Velasco Damas

Rozhodca: Joni Hyytiä – Mika Lamppu, Veli-Matti Leppänen (vš. Finsko)

Prvý zápas: UE Santa Coloma - Breidablik 0:1

Európska konferenčná liga (predkolá)