Menu

Futbal

Európska konferenčná liga (predkolá)

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

14.07.2022, 21:15 • Kópavogsvöllur (3009 míst k sezení), Kópavogur, Island • 1. predkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86) cz

Tipsport: 1.12 7.53 17.2

86

Domácí měli dva rohy po sobě a v obou případech to v ochozech opět jen zahlučelo. Při druhém pokusu se sám na malém vápně zjevil Omar Sowe, ale v jasné pozici mířil nad branku!

82

Poslední střídání domácích. Elfar Freyr Helgason jde na hřiště místo Mikkela Qvista.

81

Marcel Sgró a Faysal Chouaib dohráli. Zejména druhý jmenovaný byl dneska neviditelný. Naopak na deset minut nastoupí Albert Reyes a Gonçalo Paulino.

73

To přichází nyní po ofsajdu Soweho. Záložník Virgili a forvard Joel Paredes, který vstřelil gól na 0:1, jdou z placu. Místo nich si derniéru Colomy v letošních evropských soutěžích okusí útočník Juan Entrena a středopolař Monsif Khtta.

71

Dohráli dva domácí záložníci Andri Yeoman a Oliver Sigurjónsson. Naopak na hřiště přichází obránce Adam Örn Arnarson a záložník Anton Logi Lúðvíksson.

Hosté musí se střídáním počkat, jelikož asi čtvrtému rozhodčímu nenahlásili tuto situaci. Tak v dalším přerušení.

A nakonec jde z placu i střelec vyrovnávací branky Blikar, útočník Ísak Þorvaldsson, a zahraje si Omar Sowe.

67

Breidablik právě vstřelil branku!
Demolice nebohých Andořanů pokračuje. Ve vápně měl KRISTINN STEINDÓRSSON dostatek prostoru, aby se dostal k odraženému míči. Placírkou ho umístil přesně k levé tyči, kam se Priego natahoval marně.

64

Breidablik právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. ANDRI YEOMAN přebral zhruba 35 metrů od branky míč od Þórhallsona, vystřelil, balon možná trošku zaplachtil a končí za Priegem. Celou situaci navíc s případnou dorážkou jistil jeden z domácích útočníků. Asistence: Dagur Dan Þórhallson.

62

Změnu v kádru provádí také hosté. Sergio Mendoza dohrál, naopak půl hodinku si vyzkouší Camilo Puentes.

61

Gísli Eyjólfsson si užil ovací dosyta a střídá. Místo něj přichází na plac útočník Kristinn Steindórsson.

50

Breidablik právě vstřelil branku!
HÖSKULDUR GUNNLAUGSSON zamířil ze svého pohledu k levé tyči. Tam sice gólman Marc Priego skočil také, ale pozdě. Blikar tak vedou 2:1 a jsou na cestě do druhého předkola Evropské konferenční ligy.

49

Domácí se už téměř radovali z branky, když centrovaný míč srazil brankář na penaltový puntík pro Svanþórssona. Na jeho střelu sice neměl Marc Priego nárok, jenže zastoupil ho Tiago Portuga, který zastavil míč rukama. Domácí poté sice dorazili míč do sítě, ale sudí gól neuznal a ukazuje portugalskému záložníkovi rovnou červenou kartu. K tomu schytávají hosté ještě druhý – a možná horší – trest, kterým je pokutový kop.

45

Breidablik právě vstřelil branku!
Snad vůbec poprvé za první poločas se ke střele dostal Ísak Þorvaldsson. Nejprve si narazil míč se Svanþórssonem, který byl ale v obležení tří hráčů a k balonu se nedostal. Akce po chvíli pokračovala. Jednadvacetiletý forvard napřáhl zpoza vápna a nyní už neměl Marc Priego žádnou šanci zasáhnout. Blikar tak jdou do kabiny s náskokem z prvního utkání.

44

Breiðablik zahazuje jednu šanci za druhou. Na vápně se hezky uvolnil Gísli Eyjólfsson, který tlačil míč do pravé šibenice, ale jeho pokus nebyl dostatečně prudký, takže Priego stihl zasáhnout.

41

Gísli Eyjólfsson si nyní zasloužil ovace publika. Byly by ještě větší, kdyby svou velkou šanci po centru z pravé strany nezahodil. Hlavičkoval ve výborné pozici nedobře a vedle.

36

Gólman hostí Marc Priego dostává za zdržování hry žlutou kartu.

33

Mohlo být srovnáno. Po pravé straně postupoval s míčem Dagur Dan Þórhallson, jenž dostal hodně volného prostoru. I ke střele. Vyzkoušel pokus na vzdálenější tyč a stadionem to jen zahučelo. Opět těsně minul.

30

UE Santa Coloma právě vstřelila branku!
Do vedení tak jdou hosté, což je nečekané. Tentokrát už pokus o dlouhý nákop na branku vyšel. JOEL PAREDES viděl, že je Anton Einarsson trošku venku z branky, vystřelil tak a nyní už domácí brankář zasáhnout nestihl. Stav dvojzápasu je tak srovnán na 1:1!

29

Viktor Karl Einarsson rozhodně nenazul střelecké kopačky. Eyjólfsson mu krásně nahrál z levé strany na hranici penaltového puntíku, ale domácí záložník v jasné pozici špatně trefil míč a ten šel nad branku.

17

První velká šance zápasu. K propadnutému a odraženému míči se dostal Viktor Karl Einarsson, po jehož střele se gólman Colomy jen ohlédl a tlačil ho očima mimo tyče. Povedlo se. Balon prošel půl metru vedle jeho pravé brankové konstrukce.

11

Ani Gunnlaugssonův roh nebyl nikterak nebezpečný. Naopak po něm mohli jít hosté do přečíslení, avšak španělský záložník Virgili si pomohl naprosto zbytečným faulem a vidí oprávněnou žlutou kartu.

1

Ačkoliv hráči hostí rozehrávali, domácí se hned v první minutě dostali do šance. Svanþórsson se zničehonic sám zjevil na levé straně před brankou, ale na brankáře Priega si nepřišel. Ten předvedl dobrý zákrok a nakonec z celé situace nebyl ani rohový kop.

Breidablik Kópavogur – UE Santa Coloma

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 45. Þorvaldsson, 50. Gunnlaugsson (pen.), 64. Yeoman (Þórhallson), 67. Steindórsson – 30. Paredes

Karty:   11. Virgili (UES), 36. Priego (UES)   49. Tiago Portuga (UES)

Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Fauly: 4:7.

Breidablik Kópavogur: A. Einarsson – Gunnlaugsson (C), Muminović, Qvist, Yeoman – V. K. Einarsson, Sigurjónsson, Eyjólfsson – Svanþórsson, Þórhallson, Þorvaldsson
Náhradníci: Bragason – Helgason, Steindórsson, Lúðvíksson, Arnarson, Guðbjargason, Margeirsson, Ingvarsson, Gautason, Pétursson, Robertsson, Sowe

Tréner: Oskar Þorvaldsson

UE Santa Coloma: Priego – De Pablos (C), Sgró, Martinez, Tiago Portuga – Mendoza, Rebés, Fonseca, Virgili – Chouaib, Paredes
Náhradníci: José Teixeira – Reyes, Entrena, Gerard Aloy, Paulino, Gavim, El Kabbou, Puentes, Khtta

Tréner: Juan Velasco Damas

Rozhodca: Joni Hyytiä – Mika Lamppu, Veli-Matti Leppänen (vš. Finsko)

Prvý zápas: UE Santa Coloma - Breidablik 0:1

Európska konferenčná liga (predkolá)