Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Škendija Tetovo – KAA Gent

0:4

koniec (0:0)

25.08.2016, 20:00 • Nacionalna Arena Filip II. Makedonski, Skopje (kapacita: 33 460 diváků) • Play-off • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny) cz

Tipsport: 4.6 3.8 1.78

Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (21:58:00)
Dnešní utkání je tedy u konce a Gent slaví zasloužené vítězství 4:0! První půle sice nenabídla ani jeden gól, avšak nakonec se přeci jenom projevila síla belgického týmu, který čtyřmi zásahy naprosto zlikvidoval odpor makedonského celku. Dvakrát se dnes trefil Coulibaly, jeden zásah přidal střídající Perbet a účet zápasu v 86. minutě uzavřel Renato Neto.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Gent v pohodě kombinuje na vlastní polovině a pomalu se posouvá přes půlící čáru. Škendija už ani nenapadá.

90

Hrají se poslední minuty zápasu. Ještě není známo, kolik sudí nastaví, ale určitě to nebude nikterak závratná hodnota.

88

Míče se chopil Victor Juffo, nicméně jeho centr nenašel hlavu nikoho z jeho spoluhráčů.

87

Domácí se sice snaží aspoň o čestný úspěch, ale neposedný míč si to namířil za brankovou čáru. Aspoň je z toho rohový kop.

86

86. Renato NETO - 0:4

86

Gent právě vstřelil branku!
Vycházkové tempo domácích je potrestáno ještě jednou brankou. Oražený míč se zleva dostal na hruď RENATA NETA, jenž si míč zpracoval a rychlou střelou trefil naprosto fantasticky!

85

Jérémy Perbet je po příchodu na hřiště hodně při chuti a znovu se pokoušel o zakončení. Tentokrát ale musí vložit hlavu do svých dlaní, protože minul.

83

Hráči obou týmů už se nikam netlačí a předvádějí spíše tréninkové tempo. Nutno říci, že se není čemu divit, neboť je rozhodnuto.

81

81. Jérémy PERBET - 0:3

81

Gent právě vstřelil branku!
Nakonec se tým z Belgie přeci jenom dočkává ještě třetí branky. Povedená akce po pravé straně dospěla k přihrávce do vápna, kterou Moses nedokázal využít, ale JÉRÉMY PERBET i zády k bráně dokázal krásně zakončit!

80

Hosté zahrávali hned dva rohové kopy, ale ani jeden téměř nic nepřinesl. Hra se stěhuje k půlící čáře, nicméně u míče zůstávají hráči belgického týmu.

79

Gent navíc mohl přidat třetí zásah! Defenzíva domácích si neporadila s pronikajícím Simonem, který se bez větších problémů dostal až před Zahova, avšak na toho už nevyzrál.

77

Na hřišti se nyní neděje nic moc zajímavého. Hraje se především ve středu hracího pole a ani jednomu týmu se nedaří zaměstnávat defenzívu soupeře.

75

Naposledy střídají i hosté. Hrdinu dnešního utkání, Kalifu Coulibalyho (GNT) nahradil Jérémy Perbet (GNT).

74

Šestnáct minut před koncem utkání mají domácí dostřídáno. Ennura Totreho (SHK) sice sudí nepustili na hřiště hned a muselo dojít k úpravě výstroje, ale nyní už Armend Alimi (SHK) má svého zástupce na place.

73

Ze závaru na hranici pokutového území se míč dostal na nohu Saiefa, jenž přízemní střelou donutil Zahova k zákroku. Nejednalo se o nic vážného.

Škendija Tetovo – KAA Gent

0:4

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 60. Coulibaly, 69. Coulibaly, 81. Perbet, 86. Neto

Karty:   40. Hasani (SHK), 55. Polozani (SHK), 63. Ibraimi (SHK) – 2. Nielsen (GNT)

Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:13.

Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Polozani – Taipi (40. Radeski), Stênio Júnior (66. Victor Juffo) – Hasani (C), Alimi (74. Totre), Ibraimi Trenér: Bruno Akrapović (CRO)
Náhradníci: Nuhii – Totre, Imeri, Radeski, Murati, Bojku, Victor Juffo

KAA Gent: Rinne – Nielsen (46. Asare), Gershon, Mitrović – Foket, Neto, Kums (C), Saief – Milićević (71. Matton), Coulibaly (75. Perbet), Simon Trenér: Hein Vanhaezebrouck (BEL)
Náhradníci: Thoelen – Matton, Kujović, Schoofs, Asare, Perbet, Ndongala

Rozhodca: Luca Banti – Alessandro Costanzo, Gianluca Vuoto (vš. ITA)

Prvý zápas: Gent - Škendija 2:1