Menu

Futbal

Majstrovstvá Európy v malom futbale

Slovensko – Bosna a Hercegovina

2:3

koniec (0:1)

25.08.2016, 21:15 • Skupina H • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Slovensko sa teší, Bosna sa teší, všetci sa tešíme! Oba tímy postupujú zo skupiny ďalej. Už pred zápasom bolo jasné, že Bosna to má isté, len ešte sa nevedelo, z ktorého miesta a že Slovensko musí buď vyhrať, remizovať a ak prehrať, tak len o gól. To sa aj splnilo, keď sa útočník Félix trafil a 2:3 tri minúty pred záverečným hvizdom. Po tomto presnom zásahu balkánsky súper pochopil, že taký výsledok stačí obom a tak sa už ani jeden tím nehnal do ničoho, len čakal na záver. (22:05:45)

40

Koniec zápasu.

40

Vujica s Filipovičom si vymenili snáď tisíc prihrávok. Z tribún počuť pískanie aj potlesk, ale je jasné, že ten výsledok stačí obom!

39

Súper drží loptu a prihráva si na vlastnej polovici. Naši nenapádajú. Dámy a páni, toto vyzerá na výsledok, ktorý stačí obom a ako keby si to tímy už v závere nechceli rozdať.

38

Zápas sa nám chýli ku koncu a adrenalín i emócie v dobrom slova zmysle by sa dali krájať. Naši sú blízko k postupu, uvidíme, či Bosna ešte vyvinie tlak a bude chcieť zvýšiť.

37

37. FÉLIX - 2:3

37

Slovensko dalo gól!
Obrovská radosť na našej strane! Aj prehra o gól nás z druhého miesta posúva ďalej zo skupiny. ˇĽUDOVÍT FÉLIX fantasticky získal loptu v strede poľa, viedol ju do šance, ale najprv zlyhal, keď nastrelil len Filipoviča. Následne mu je všetko odpustené, pretože náš elitný strelec sa nakoniec presadil!

36

Dokonca budeme hrať so šiestimi hráčmi. Brankár Harag už na ihrisku nie je, ako šiesty naskočil Vangel.

35

Naši majú po góle adrenalínu dosť a budú sa snažiť všetko vrhnúť dopredu. Dúfajme, že im to výjde.

34

34. KUČERA - 1:3

34

Slovensko dalo gól!
Nakoniec som rád, že sa mýlim, pretože IVAN KUČERA napriahol z polovice ihriska presne k žrdi a trafil do siete. Veľmi dobrú prácu odviedol Félix, cez ktorého Filipovič nevidel nič.

33

Filipovič je dnes neprekonateľný. Félix bol pred ním zas úplne osamotený a teraz poslal veľmi dobrú strelu k žrdi, kde sa zdalo, že nemôže s rozhodennou rovnováhou zasiahnuť, ale on čarovne vykopol.

32

Keďže bol Harang vyššie z brány, súper vyskúšal strelu z diaľky a chcel ho prekvapiť. Slovenský gólman si dal pozor a dokázal zasiahnuť.

31

Félix si fantasticky udržal po prihrávke na bránkovisko súpera na chrbte, čo znamenalo, že sa ocitol sám pred Filipovičom. Obrovská šanca ostala bez riadneho zakončenia. Náš útočník sa ako keby zľakol.

30

Rýchla kontra našich do otvorenej defenzívy súpera priniesla strelu Félixa z mierneho uhlu na bližšiu tyč, ktorú Filipovič dokázal zraziť. Možno mal prihrávať voľnému spoluhráčovi na druhú stranu.

29

Bednár v šestnástke súpera zahrozil, Filipoviča nakoniec neohrozil. Po tom, ako od neho odpadol jeden obranca na zem sa dostal okamžite k strele, lenže práve od neho lopta smeruje vedľa.

28

Po následnom rohovom kope prišlo zakončenie po zemi, navyše tečované, lenže dobre chytajúci Filipovič dokázal aj napriek tomu zakročiť.

27

Krempaský si vypýtal faul. Podobná situácia pre našich, ako pred chvíľou mali Bosniaci a dali z nej gól. Szabo tvrdo vypálil nahor, Filipovič vyrazil.

26

26. VUJICA - 0:3

Slovensko – Bosna a Hercegovina

2:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 34. Kučera, 37. Félix – 12. Jukič, 23. Jukič, 26. Vujica

Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik

Bosna a Hercegovina: Filipovič (Dehič) – Lovrinovič, Šafradin, Berovič, Jukič, Čilič, Vujica, Ramič, Škulj, Kapetanovič, E. Blaževič I., E. Blaževič II., Milanovič, Kupreškič

Rozhodca: Vitolinš – Salimovš, Otto