Menu

Futbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Wolverhampton Wanderers

3:1

koniec (1:1)

22.05.2022, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • 38. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

Tipsport: 1.14 9.14 22.7

90

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Leander Dendoncker, přichází Trincão.

89

89. Andrew ROBERTSON - 3:1

89

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí jistí výhru, ale k titulu jim to rozhodně nepomůže. ANDREW ROBERTSON si v pokutovém území šikovně vyměnil s Robertem Firminem a následně zakončil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Roberto Firmino.

84

84. Mohamed SALAH - 2:1

84

Liverpool právě vstřelil branku!
Reds zvládají plnit svůj úkol, i když radost na Anfield Road je poněkud hořká! Po rohovém kopu první pálil hlavou Joël Matip, ale ten se neprosadil, i když míč poskakoval na brankové čáře. Vzápětí se ale k dorážce dostal MOHAMED SALAH, který mezi nohami Raúla Jiméneze procpal míč do sítě! Asistence: Joël Matip.

83

Luis Díaz se nádherně uvolnil za obranou, ale ani on se následně neprosazuje! Opět totiž úřaduje Conor Coady, který zablokoval jeho pokus a John Ruddy je tedy stále pořád prakticky bez práce!

81

Tak Liverpool si asi bude muset nechat zajít chuť! Citizens kompletují nečekaný comeback a jdou do vedení proti Aston Ville!

79

Na celé aréně najednou zavládlo ticho, protože Manchester City během dvou minut dohnal dvoubrankovou ztrátu s Aston Villou! Poslední momenty sezony tak budou neskutečně zajímavé!

75

S mistrovskými nadějemi Liverpoolu mohlo být hodně zle, nakonec to ale vyšlo o vlásek. Domácí fanoušci mohou děkovat zejména Alissonovi, který v naprosté tutovce vychytal Hwanga Hi-čchana!

70

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Naby Keïta, přichází Roberto Firmino.

69

Anfield Road jásá podruhé a vypadá to, že už je to všechno na domácích fotbalistech. Pokud dají druhý gól, mají třetí letošní trofej!

58

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Mohamed Salah.

50

50. Maného radost nakonec nebyla oprávněná

50

Sadio Mané možná mohl svému týmu zajistit titul, zatím si ale bude muset počkat. Senegalský forvard totiž nyní skóruje z ofsajdu a pořád tedy platí vyrovnaný stav!

46

Hwang Hi-čchan velmi dobře obešel Joëla Matipa, který si to však nemohl dovolit, takže protihráče raději stáhl k zemi, čímž si samozřejmě vysloužil žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází José Sá, přichází John Ruddy.

46

Střídání v týmu Liverpool FC:
ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází James Milner.

39

39. Hwang nedokázal Alissona prostřelit

39

Reds znovu úplně zbytečně chybují a mohli si to zase zbytečně zkomplikovat! Hwang Hi-čchan totiž mířil do dalšího brejku, avšak Alisson byl tentokrát úspěšný, protože konečky prstů vytáhl míč na roh!

24

24. Sadio MANÉ - 1:1

24

Liverpool právě vstřelil branku!
Je srovnáno a začínáme od nuly! Snad největším dílem se na této brance podílel Thiago Alcântara, který neuvěřitelnou patičkou vybídl do úniku SADIA MANÉHO. Ten si v takových situacích ví rady, proto zkušeně zakončil k levé tyči a Josému Sáovi nedal šanci k zákroku. Asistence: Thiago Alcântara.

22

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází Hwang Hi-čchan.

19

Reds mohli schytat tvrdou ránu pod pás, protože Wolves se málem prosadili podruhé! Opět to bylo z protiútoků, tentokrát byl v roli nahrávače Pedro Neta, jenž uvolnil Leandera Dendonckera. Ten ale bránu těsně minul!

10

10. Díaz v přímém souboji s brankářem neuspěl

10

Luis Díaz pohrdl obrovskou šancí! Domácí útočník také dostal slušný pas za obrannou lajnu protivníka, v přímém souboji s Josém Sá ale neuspěl. Ve vápně následně pořádně zazmatkoval Willy Boly, který svým odkopem trefil svého brankáře.

3

3. Pedro NETO - 0:1

3

Wolves právě vstřelili branku!
Obrovské zaváhání domácí defenzivy znamená brzké vedení pro hosty! José Sá svým výkopem přestřelil celou obranu Liverpoolu, do úniku se díky tomu dostal Raúl Jiménez, který z pravé strany servíroval míč před bránu. Tam byl úplně volný PEDRO NETO, jenž suverénně zakončil do odkryté klece. Asistence: Raúl Jiménez.

Liverpool FC – Wolverhampton Wanderers

3:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 24. Mané (Alcântara), 84. Salah (Matip), 89. Robertson (Firmino) – 3. Neto (Jiménez)

Karty:   46. Matip (LIV)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:3.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson – Keïta (70. Firmino), J. Henderson (C), Alcântara (46. Milner) – Jota (58. Salah), Mané, Díaz.
Náhradníci: Kelleher – van Dijk, Tsimikas, C. Jones, Elliott, Minamino.

Tréner: Jürgen Klopp.

Wolverhampton Wanderers: Sá (46. Ruddy) – Boly, Coady (C), T. Gomes – Castro, Dendoncker (90. Trincão), Neves, Moutinho, Aït-Nouri – Neto (22. Hwang Hi-čchan), Jiménez.
Náhradníci: Hoever, Marçal, Mosquera, Podence, F. Silva, Chiquinho.

Tréner: Bruno Lage.

Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn

Diváci: 32 089