Menu

Futbal

Olympijské hry - muži

Honduras – Alžírsko

3:2

koniec (2:0)

04.08.2016, 20:00 • Olympic Stadium, Rio De Janeiro • Skupina D • Ondřej Jícha (@OndraJicha) cz

Tipsport: 2.76 3.0 2.7

Viděli jsme úvodní zápas olympijského fotbalového turnaje skupiny D, ve kterém padlo celkem pět branek. Nezaujatý divák se tedy rozhodně nenudil. Klíčovým okamžikem celého zápasu se stal gól v 79. minutě, kdy Lozano po obrovské chybě gólmana Alžírska Chaâla poslal Honduras do vedení 3:1. Alžírsko sice vzápětí ještě snížilo, ale vyrovnat se mu již nepodařilo. (21:57:19)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ten ale obrana Hondurasu odvrátila a brazilský sudí následně ukončuje zápas.

90+4

Obrovský závar v samotném závěru. Ferhani se dostal z druhé vlny do vápna Hondurasu, ale jeho střela byla zblokována. Alžířané budou mít k dispozici ještě roh.

90+3

Alžírsko se ale rychle dostalo zpět k míči a ze standardní situace se dostal k hlavičce Darfalou. Míč ale poslal vedle levé tyče Lopezovy branky.

90+1

Hned na úvod nastavení si budou moci Hondurasané odpočinout, poněvadž Belkebla se dopustil faulu a vidí za něj žlutou kartu.

90

Devadesát minut již uplynulo a hlavní rozhodčí Ricci nastaví ještě čtyři minuty.

89

Hondurasané jsou zatlačení před vlastní šestnáctku a jen s těží odvracejí jeden útok Alžírska za druhým.

88

Skvělým reflexem se nyní předvedl Lopez, který zneškodnil střelu Bounedjaha z bezprostřední blízkosti. Následná dorážka od Darfaloua zamířila těsně nad břevno.

86

Honduras reaguje na inkasovanou branku střídáním záložníka a kapitána týmu Acostu střídá obránce Paz. Tým ze Střední Ameriky tak sází do posledních minut na defenzívu.

84

84. Baghdad BOUNEDJAH - 3:2

84

Alžírsko právě vstřelilo branku!
V závěru 84. minuty si BAGHDAD BOUNEDJAH spravuje chuť, když si naběhl doprostřed pokutového území na centr a po zemi ho uklidil k tyči. Alžířany teď může hodně mrzet minela jejich gólmana ze 79. minuty.

83

Standardní situaci poté zahrával Bounedjah, jenž před pár okamžiky nepropálil honduraskou obranu z bezprostřední blízkosti. Jeho střelu nad bránu ale již v klidu kontroloval Lopez, který nakonec nemusel zasahovat.

81

81. Honduraská brána se otřásala v základech. Padlo i břevno.

81

Velké zmatky se odehrály i na druhé straně, kdy obránci Hondurasu nedokázali odkopnout míč z malého vápna. Ani jedna střela Alžířanů ale nedokázala projít přes houšť těl.

79

79. Anthony LOZANO - 3:1

79

Honduras právě vstřelil branku!
Obrovské chyby se dopustil brankář Alžírska Chaâl , který neudržel centr ze strany a míč mu upadl přímo pod nohy ANTONYHO LOZANA, který měl lehkou úlohu a poslal míč do prázdné branky.

Honduras – Alžírsko

3:2

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 12. Quioto, 33. Pereira, 79. Lozano – 68. Bendebka, 84. Bounedjah

Karty:   58. Bounedjah (ALG), 74. Demnou (ALG), 76. Meziane (ALG), 90+1. Belkebla (ALG)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:22. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 24:10.

Honduras: L. Lopez – Brayan García, Allans Vargas, Pereira, Palacios, Álvarez – Banegas (77. López), Quioto, Acosta (C) (86. Paz) – Lozano, Elis (67. Benavídez).
Náhradníci: Fonseca – Paz, Brayan Ramírez, Salas, López, Benavídez, Elder Torres.

Alžírsko: Chaâl – Ferhani, Kenniche (C) (30. Abdellaoui), Demnou, Benguit – Bendebka, Aït-Atmane (71. Darfalou) – Haddouche, Belkebla, Benkablia (60. Meziane) – Bounedjah.
Náhradníci: Salhi – Rebiaï, Abdellaoui, Benkhemassa, Meziane, Darfalou, Draoui.

Rozhodca: Ricci – Cravalho, Gasse (všichni BRA), Sato (JPN)

Európska liga (predkolá)