Menu

Futbal

International Champions Cup

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

04.08.2016, 03:35 • U.S. Bank Stadium, Minnesota • Michal Belšán (@belly11mb) cz

Fortuna: 4.4 3.7 1.8

Ode mě to bude všechno, děkuji za pozornost a někdy příště u přenosu na počtenou! (05:28:01)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:6.
Střely mimo: 6:7.
Rohy: 8:4.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 17:18.
A je tu konec! Vítězem dnešního duelu International Champions Cupu se stávají fotbalisté Chelsea FC.

Ti do utkání nevstoupili zrovna nejlepším výkonem, přesto šli paradoxně do vedení. Ve 24. minutě dokázal neúspěšný pokus Victora Mosese dorazit do brány Bertrand Traoré. O vyrovnání se italský tým postaral sedm minut před koncem první půle, kdy se z přímého kopu parádně trefil Giacomo Bonaventura.

Druhý poločas, který se nesl ve znamení velkého počtu střídání, nabídl branku až v 70. minutě. Hru rukou ve vápně dokázal z penalty potrestat Oscar. A aby toho nebylo málo, tak brazilský záložník skóroval v 87. minutě ještě jednou, když využil parádní přihrávku Juana Cuadrada. Anglický tým tedy vyhrál 3:1.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Po pasu Zanellata byl faulován Alessandro Matri, což znamená, že italský tým bude rozehrávat.

90+2

Po pravé straně zakládal další útočnou akci Juan Cuadrado. Po řadě přihrávek měla ta finální směřovat k Oscarovi, ale nestalo se tak, obrana AC Milán to nedovolila.

90+1

Dobrá práce Michyho Batshuayiho, který vybojoval faul. Tím se na počátku dvouminutového nastavení provinil Gabriel Paletta, Chelsea může rozehrávat.

90

Dlouhý nákop za obranu mířil ke Keisuke Hondovi, jehož si ale dokázal uhlídat bránící Branislav Ivanović.

90

Utkání už se spíše dohrává, italský celek působí naprosto odevzdaně a ani nenapadá soupeře, který v poklidu kombinuje v obraně. A to se moc nelíbí přítomným divákům, kteří pískají.

89

César Azpilicueta se snažil vybojovat míč na levém křídle, ale provinil se útočným faulem. Balon tedy musí přenechat soupeři a už spěchá na obrannou polovinu.

87

87. OSCAR - 1:3

87

Chelsea právě vstřelila branku!
A o vítězi je zřejmě definitivně rozhodnuto! Po vskutku nádherné přihrávce Juana Cuadrada za obranu se k zakončení dostal OSCAR, který přízemní ranou překonal sedmnáctiletého brankáře Gianluigiho Donnarummu a upravil stav zápasu na 3:1 pro Chelsea.

86

Nepříjemný střet ve vápně. Batshuayi srazil k zemi Jhersona Vergaru, který zůstal chvíli ležet na hrací ploše. Nakonec se ale zvedl a bude schopen pokračovat, rozehrává brankář Donnarumma.

85

Dobrý centr Branislava Ivanoviće zprava doputoval k Michy Batshuayimu, který v krkolombné pozici ale poslal balon pouze nad bránu Donnarummy.

84

Nadále sledujeme velké trápení AC Milán. Italský tým by rád vyrazil do útočné akce, ale vůbec se mu to nedaří, neboť obranná hra Chelsea je velice kvalitní.

83

Změnit se to snažil Alessandro Matri, vracející se Nathaniel Chalobah ale odvedl velice dobrou práci a odkopl balon do bezpečí.

83

Chelsea je nyní aktivnější, což se jí za stavu, kdy vede, náramně hodí. AC Milán má daleko více obranné práce než té útočné.

82

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Niccolo Zanellato.

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 38. Bonaventura – 24. Traoré, 70. Oscar (pen.), 87. Oscar (Cuadrado)

Karty:   6. Romagnoli (ACM)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:18.

AC Miláno: Donnarumma – Abate (C) (60. Montolivo), Paletta, Romagnoli (67. Vergara), Calabria (81. Vido) – Kucka, Poli, Bonaventura – Suso (82. Zanellato), Luiz Adriano (67. Honda), Niang (81. Matri).
Náhradníci: Diego López, Gabriel, Livieri – Zanellato, Vergara, El Hilali, De Sciglio, Honda, Ely, Montolivo, Matri, Antonelli, de Santis, Vido, Bertolacci.

Chelsea FC: Courtois – Aina (59. Ivanović), Terry (C), Cahill (79. Chalobah), Azpilicueta – Matić, Fàbregas (59. Oscar) – Willian (79. Cuadrado), Moses (52. Hazard) – Traoré (52. Kanté), Costa (59. Batshuayi).
Náhradníci: Begović, Blackman, Baxter – Ivanović, Zouma, Kanté, Oscar, Hazard, Pedro, Obi Mikel, Kenedy, Cuadrado, Rémy, Miazga, Batshuayi, Chalobah, Hector, Abraham, Tomori, Loftus-Cheek.

Rozhodca: Edvin Jurisevic

Diváci: 64 101

Európska liga (predkolá)