Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Spartak Moskva – AEK Larnaca

0:1

koniec (0:0)

04.08.2016, 18:30 • Otkrytie Arena, Moskva • 3. predkolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.27 5.7 10.4

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:06:50)
Zápas je u konce! Dlouho to vypadalo, že Spartak udrží bezbrankovou remízu a zajistí si postup do závěrečného předkola, ale nakonec je vše jinak! Domácí nevyužili své šance a ve druhé půli už se koncentrovali hlavně na bránění, což se jim stalo osudné! Minutu před koncem si totiž Ivan Tričkovskij naběhl na přihrávku za obranu a překonal Rebrova! Larnaca tak může nadále snít svůj sen o postupu do základní skupiny Evropské ligy! Po remíze 1:1 a vítězství 1:0 totiž postupuje do závěrečného předkola!

90+4

Konec zápasu.

90+3

V poslední minutě nastavení se hosté dostali na polovinu Spartaku, kde dokonce vybojovali míč. Domácím se naděje postupu do posledního předkola rozplývá před očima.

90+1

Nastavují se 3 minuty!

90

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ješčenko, přichází Melgarejo.

89

89. Ivan TRIČKOVSKIJ - 0:1

89

Larnaca právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné! Kyperský sen dost možná bude pokračovat! Larnaca se totiž dostává do vedení! Na přihrávku mezi obránce si skvěle naběhl IVAN TRIČKOVSKIJ, který si míč skvěle zpracoval a placírkou jej procedil pod tělem brankáře do sítě!

88

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Tete, přichází Englezou.

87

Tete z první vyslal vysoký centr před branku Arťoma Rebrova. Domácí brankář však nemusel zasahovat, jelikož před brankou se nepohyboval nikdo v černobílém dresu Larnacy.

87

Spartak už nikam nespěchá a snaží se nastřádat hlavně důležité vteřinky v boji o postup. Ješčenko si dal načas s vhozením míče do hry. Nakonec jej stejně odevzdal kyperskému celku.

86

Ani z dalšího útoku kyperského celku nevzejde nebezpečí pro svatyni Arťoma Rebrova. Domácí brankář totiž dobře přečetl úmysl hostujících fotbalistů a vyrazil pro míč, který ukryl v rukavicích.

85

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Boljević, přichází Acorán.

84

Střídající Charalambides vedl rozehrávku kyperského celku na polovině Spartaku. Tete se kolem postranní čáry dral do šestnáctky, ale čistým zákrokem jej zastavil skvěle hrající Ješčenko.

83

Brankář Spartaku Moskva Rebrov dlouho otálel s odkopem od branky a rozhodčí mu za zdržování hry ukázal žlutou kartu!

82

Kombarov se vydal pomoci domácímu celku do ofenzivy. Při zpracování míče se dobře natlačil před obránce a vybojoval přímý kop. Domácí jej ale rozehráli zle a pouze odevzdali míč soupeři.

81

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Murillo, přichází Charalambides.

80

Promes s Murillem si tentokrát prohodili role. Nedovoleným zákrokem se provinil ofenzivní fotbalista Spartaku Moskva. U něj se to však obejde bez žluté karty.

79

Po následném přímém kopu si míč našel Promes, který se však zalekl nabídnuté šance a zcela osamocený poslal míč daleko vedle hostující branky. Domácí mohli rozhodnout o postupu.

Spartak Moskva – AEK Larnaca

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 89. Tričkovskij

Karty:   77. Makajev (SPM), 83. Rebrov (SPM) – 78. Murillo (LAR)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:8.

Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko (90. Melgarejo), Kutěpov, Bochetti, Makajev, D. Kombarov – Promes, Zobnin (68. Romulo), Fernando, Ananidze (46. Glušakov) – Zé Luis
Náhradníci: Maksimenko, Romulo, Kutin, Popov, Melgarejo, Zujev, Glušakov

AEK Larnaca: Mino – Ortiz, Mojsov, Murillo (81. Charalambides), Catala – Tomas, Jorge, Tričkovskij, Boljević (85. Acorán), Tete (88. Englezou) – Alves
Náhradníci: Saizar, Truyols, Acorán, Ioannou, Englezou, Charalambides, Mintikkis

Rozhodca: Harkam- Witschnigg, Staudinger (všichni Rakousko)

Prvý zápas: Larnaca - S. Moskva 1:1

Európska liga (predkolá)