Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

04.08.2016, 19:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • 3. predkolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon), Vojtěch Tůma cz

Tipsport: 1.4 4.75 8.5

Komentátoři Vojtěch Balon a Vojtěch Tůma se s vámi z mladoboleslavské Adidas Areny již definitivně loučí, děkujeme za pozornost a brzy zase na počtenou! (20:58:50)
Bohužel, Mladé Boleslavi to nevyšlo, už za pár okamžiků ale začne utkání dalšího českého želízka v ohni – pražská Slavia zabojuje o postup na hřišti portugalského celku FC Rio Ave. I toto utkání samozřejmě přineseme v podrobné reportáži na onlajnech, tak si ho nenechte spolu s námi ujít!
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:16.
Je dobojováno, Mladá Boleslav navzdory těsné výhře 1:0 končí a do play-off Evropské ligy postupuje Škendija Tetovo. Makedonský celek doma vyhrál o dva góly a do odvety nastoupil s ryze defenzivní taktikou, která ale přinesla ovoce. Svěřenci Karla Jarolíma si vytvořili spoustu šancí, proměnili ale jen jednu jedinou, když se deset minut před koncem prosadil kapitán Magera. Tlak týmu z města automobilů následně vrcholil, ale domácím už chyběl čas. Tetovští spoustu minut nasbírali válením se po zemi a tato taktika jim nakonec přinesla ovoce, protože v pětiminutovém nastavení už to byl ze strany Boleslavských zmar.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Golgol Mebrahtu vybojoval ještě jedno autoví vhazování na útočné polovině, Mladoboleslavští nyní založí nejspíš poslední akci tohoto utkání.

90+5

Jánoš poslal do šestnáctky další dlouhý aut, který Takács na hranici malého vápna prodloužil na zadní tyč, tam se ale nikdo z jeho kolegů k zakončení nedostal. Tohle už s nadějemi Boleslavských vypadá špatně...

90+5

Jakub Rada se po povedené kolmici Fleišmana dostal ke střele z otočky, ta ale byla bohužel zblokována. Čas se svěřencům Karla Jarolíma neúprosně krátí...

90+4

Ošetřování hostujícího středopolaře se poněkud protáhlo, nyní je Vujčić doprovozen za postranní čáru. Vypadá to, že domácí mají šanci na jednu poslední akci.

90+3

Dalekonosné autové vhazování do šestnáctky v podání Adama Jánoše nikoho v bílém dresu nenašlo a Stephan Vujčić se posléze svalil k zemi. Hosté znovu tahají čas.

90+2

V nastavení bohužel tlak Jarolímovy družiny poněkud polevil, Kostadin Zahov už podruhé v krátkém časovém sledu v klidu dopravil balon až na polovinu hřiště.

90+1

Po Fleišmanově dlouhatánském nákopu vyhrál Jánoš hlavičkový souboj, a prodloužil tak na volného Chramostu, ten ale směrem k brance pokračovat nemohl, poněvadž si nepohlídal ofsajdové postavení.

90

Na vstřelení druhé branky a zajištění prodloužení mají domácí ještě poměrně dost času, sudí totiž nad rámec základní hrací doby nastavili hned pět minut!

90

Ondřej Kúdela si troufl na kličku proti čerstvému Bojkuovi a poté našel ve středu hřiště volného Radu, který ale celou akci pokazil nepřesným nákopem až do zámezí.

89

Lukáš Magera se pokusil hlavou posunout balon směrem k rozběhnutému Chramostovi, před něj ale své mohutné tělo včas zaparkoval brankář Kostadin Zahov a počkal, než se kulatý nesmysl odkutálí mimo hrací plochu.

89

Se zmiňovaným přímým kopem ovšem Mladoboleslavští naložili prachbídně, následovat bude pouze odkop od Zahovovy svatyně a hostující gólman rozhodně pospíchat nebude...

88

Ščiprim Taipi se před rozehrávkou přímého kopu soupeře nekompromisně postavil před balon a nehodlal uhnout, za což jej sudí musel odměnit žlutou kartou.

88

Jan Chramosta byl ve vzdušném souboji faulován jedním ze sveřepých Makedonců, domácí tak budou zahrávat další standardku z levé strany hřiště.

87

Boleslavští měli k dispozici hned dva rohové kopy, nejprve ale Chramostovi na bližší tyči nevyšlo zakončení hlavou, pár okamžiků nato si na Radův centr počíhal stoper Cuculi.

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 82. Magera

Karty:   42. Chramosta (MBL), 45. Kalabiška (MBL) – 31. Alimi (SHK), 32. Demiri (SHK), 73. Radeski (SHK), 78. Zahov (SHK), 85. Júnior (SHK), 86. Hasani (SHK), 88. Taipi (SHK)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:16.

FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek (46. Mebrahtu), Douglas, Kúdela, Fleišman – Rada, Jánoš – Vukadinovič (69. Takács), Magera "C", Kalabiška (61. Keresteš) – Chramosta. Trenér: Karel Jarolím.
Náhradníci: Šeda – Polom, Valenta, Přikryl, Takács, Mebrahtu, Keresteš

Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Alimi (54. Polozani), Vujčić – Radeski (74. Taipi), Hasani "C", Stênio Júnior (85. Bojku) – Ibraimi. Trenér: Bruno Akrapović.
Náhradníci: Jovanovski – Totre, Imeri, Bojku, Juffo, Taipi, Polozani

Rozhodca: Lee Evans – Lewiss Edwards, Ian Bird (všichni Wales)

Diváci: 3528

Prvý zápas: Škendija - Mladá Boleslav 2:0

Európska liga (predkolá)