Menu

Futbal

International Champions Cup

Bayern Mníchov – Real Madrid

0:1

koniec (0:0)

04.08.2016, 01:35 • MetLife Stadium, East Rutherford, NJ (kapacita: 82 500 diváků) • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny) cz

Fortuna: 2.2 3.65 2.98

K tomuto utkání je to ode mě vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u on-line přenosů z fotbalu či Letních olympijských her 2016. Dobrou noc! (03:39:41)
Dnešní přátelské utkání v rámci International Champions Cupu je tedy u konce a z vítězství se raduje Real Madrid. Ten byl sice v první půli téměř nic nevymyslel, ale v té druhé se po několika střídáních dočkal i šancí. Morata nejprve minul, Isco trefil tyč a nakonec to byl až Danilo, jenž v 79. minutě zaznamenal krásnou gólovou ránu zpoza velkého vápna. I přes jednu šanci Mariana Díaze to bylo gólově všechno a madridský tým tak slaví nejtěsnější možné vítězství.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Díaz dokonce ještě zakončil svůj hattrick pokusů. Z volného kopu však svatyni Svena Ulreicha trestuhodně překopl.

90+2

90+2. Ulreich zlikvidoval šanci Mariana Díaze

90+2

A znovu Mariano Díaz! Tentokrát už se Dominikánec zjevil ve stoprocentní příležitosti, když byl sám před Ulreichem, avšak ten jeho střelu do odkryté brány ještě dokázal vykopnout pravou nohou!

90+1

Hodně zajímavě to nyní zkoušel Mariano Díaz, jenž nemohl přihrávat a tak se z pravé strany pokutového území odhodlal k technickému zakončení. Bránu však těsně minul.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty. Bayern tak má na vyrovnání celkem 180 vteřin.

89

Arturo Vidal (BAY) zastavil bleskový útok Realu taktickým faulem. To znamená třetí žlutou kartu zápasu a opět je pro hráče bavorského klubu.

88

Je tomu tak. Thiago Alcantara není schopen pokračovat a na hřiště tedy vbíhá Erdal Özturk.

87

Thiago Alcantara se už poněkolikáté drží za sval a zřejmě bude potřebovat střídání. Rozhodně je to lepší možnost než si přivodit nějaké větší zranění.

86

Konečně se Bayern dostal až do pokutového území a dokázal zakončit. Pokus Vidala však skončil zablokován jedním z beků Realu Madrid.

85

Pantović při snaze dostat se k míči fauloval. A nutno říci, že jeho do souboje s Nachem šel hodně nevybíravě.

84

Trochu z nouze to nyní zkoušel Miloš Pantović, jenž neměl komu přihrát a proto vystřelil z úctyhodné vzdálenosti. Casilla mohl být v klidu.

82

Bayern se snaží dostat do tlaku, nicméně defenzíva Realu je zatím velmi pozorná a nechce připustit komplikace.

81

Na druhé straně se o vyrovnání pokusil Thiago Alcantara. Střelou z přímého volného kopu ale Casillovu bránu o pár metrů minul.

79

79. DANILO - 0:1

79

Real právě vstřelil branku!
Konečně jsme se dočkali branky! Až příliš prostoru v 79. minutě dostal DANILO, kterého prakticky nikdo neatakoval a obránce Realu tak mohl v poklidu vypálit. Projektil Danila ve vzduchu zaplaval a skončil za zády překvapeného Ulreicha.

Bayern Mníchov – Real Madrid

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 79. Danilo

Karty:   34. Bernat (BAY), 72. Rafinha (BAY), 89. Vidal (BAY)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 24:17.

Bayern Mníchov: Ulreich – Feldhahn, Rafinha, Javi Martínez (77. Pantović), Alaba, Thiago Alcantara (88. Özturk), Bernat, Xabi Alonso (56. Benko), Lahm (C), Vidal, Green
Náhradníci: Starke – Benko, Tillman, Özturk, Dorsch, Lappe, Pantović, Crnički

Real Madrid: Casilla – Marcelo (77. Tejero), Varane (46. Nacho), Carvajal (63. Danilo), Ramos (C) (62. Lienhart), Vázquez, Isco (63. Ødegaard), Casemiro (78. Llorente), Modrić (46. Kovačić), Rodríguez (46. Asensio), Morata (77. M. Díaz)
Náhradníci: Navas, Luca, Yáňez – S. Díaz, Tejero, Lienhart, Achraf, Enzo, Febas, M. Díaz, Llorente, Nacho, Benzema, Kovačić, Jesé, Danilo, Ødegaard, Asensio

Rozhodca: Herrera (MEX) – Wenckowski, Lowry (oba USA)

Diváci: 80 012

Európska liga (predkolá)