Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FC Midtjylland – FC Fehérvár

1:1

koniec po predl. (0:0)

04.08.2016, 18:00 • MCH Arena, Herning • 3. predkolo • Ondřej Hradecký (@ondra295) cz

Tipsport: 1.25 5.5 13.0

Je tu tedy konec dnešního zápasu a domácí musejí mít propocené svoje dresy a to ne hlavně námahou, ale tím, jak se museli klepat o vyřazení! V prodloužení totiž museli odvracet hned několik šancí, které by znamenaly jejich konec v pohárové Evropě – nakonec to ale byl Filip Novák, který zareagoval na branku Kovácse a poslal tak Midtjylland přes všechny strasti a bolesti dál na úkor maďarského Videotonu. Ten tak končí na prahu 4. předkola, které si na jeho úkor zahrají coby nasazení právě svěřenci dánského kouče Jess Thorupa. S konstatováním, že je to z tohoto zápasu ode mne vše, se loučím a přeji Vám pěkný zbytek týdne. (20:35:12)

120+2

Konec zápasu.

120+2

Nakonec musel rychlý kontr zastavovat Ádám Bódi, který za dres stáhl Duelunda. Bude se už pískat konec.

120+2

A je tu ještě poslední přímák pro hosty, na který šel do vápna i gólman a uvidíme, jak to dopadne.

120+1

Nastaveny jsou dvě minuty – budou to poslední dvě minuty v Evropě pro Videoton nebo pro domácí Midtjylland? Právě domácí teď už jen brání svoji šestnáctku.

120

V poslední minutě prodloužení se dostal do velké šance Onuachu, kterému přistrčil míč mezi nohama obránce Pušić, ale Kovácsik byl moc blízko a zvládl jeho ránu vyrazit mimo!

118

Po dlouhém autu Videotonu odklidil míč pryč Halsti, který poté dostal křeč do nohy a musí být ošetřován.

117

Po kombinaci Midtjyllandu se dostal ke střele zpoza vápna Larsen, ovšem střela mu nesedla a skončila tak pouze vysoko nad bránou Fehérváru.

116

Na druhé straně se do úniku snažil dostat Onuachu, ale klička se mu nepovedla, takže protiakci musel zastavovat taktickým faulem Duelund – a za něj viděl žlutou kartu.

115

Tak teď domácím muselo hodně zatrnout, protože se ve vápně uvolňoval ke střele Juhász, ovšem jeho pokus z otočky sebral spolehlivě Dahlin!

114

Za obranu už mířil Martin Pušić, jenže proti němu včas vyběhl mimo vápno gólman Kovácsik, který ve skluzu poslal míč pryč.

113

Nissen nikam nespěchá se svým autem, takže to vypadá, že poslední minuty se budou hodně natahovat, aby domácí měli svoji úlohu o něco málo jednodušší.

112

Momentálně se hraje ve středu pole a domácí se snaží držet hosty na distanc od svojí brány, je vidět, že se po předchozí zkušenosti o výsledek hodně bojí.

110

Teď se ale ještě pokouší o útoky hráči hostů, kteří měli několikrát blízko k tomu, aby se dostali do vápna, ale vždy jim kousek chyběl.

108

Ze hřiště nakonec musí jít pryč Kristoffer Olsson, který dostal křeče, nahradí ho Marco Larsen.

107

A na druhé straně mohl pojistit postup domácím Olsson, ovšem jeho střela z druhého doteku šla do dosahu gólmana Kovácsika, který ji dokázal vyrazit na rohový kop!

106

Tak teď zachránil všechny domácí naděje Johan Dahlin! Ten si velice dobře vyběhl proti Suljićovi a tak mu zmenšil střelecký úhel, že zvládl míč vyrazit na roh!

106

Začalo druhé prodloužení.
A takřka hned po rozehrání rozhodčí Guida píská poločas prodloužení – v tom prvním měli domácí namále, protože skoro dvakrát inkasovali, ale nakonec zakončil tuto patnáctiminutovku gólem Novák, který tak prozatím poslal svůj celek dál.

FC Midtjylland – FC Fehérvár

1:1

koniec po predl. (0:0)

Späť na online

Góly: 104. Novák – 75. Kovács

Karty:   23. Hansen (MID), 45. Novák (MID), 75. Banggaard Jensen (MID), 116. Duelund (MID) – 19. Lang (VID), 58. Barczi (VID), 120+2. Bódi (VID)   47. Paulo Vinícius (VID)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 11:10. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 10:0. Fauly: 22:10.

FC Midtjylland: Dahlin – Nissen Kristensen, Banggaard Jensen, Hansen (C), Novák – Halsti – Olsson (108. Larsen), Rømer (80. Pušić), Hassan, Kadlec (69. Duelund) – Onuachu
Náhradníci: Andersen – Riis, Munksgaard, Larsen, Duelund, Thychosen, Pušić

FC Fehérvár: Kovácsik – Nego, Paulo Vinícius, Lang, Stopira (12. Bódi) – Szolnoki, Pátkai – Juhász (C), Kovács (91. Suljić), Barczi – Géresi (67. Feczesin)
Náhradníci: Horváth – Lazović, Feczesin, Sejben, Bódi, Lorentz, Suljić

Rozhodca: Guida – Passeri, Fiorito (všichni Itálie)

Prvý zápas: Fehérvár - Midtjylland 0:1

Európska liga (predkolá)