Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Brøndby IF – Hertha BSC

3:1

koniec (2:1)

04.08.2016, 20:15 • Brøndby, Brøndby • 3. predkolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 3.2 3.46 2.27

Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:13:20)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:10.
Je konec! V Dánsku propuká obrovská radost! Domácí Brøndby totiž po vítězství 3:1 nad Herthou Berlín postupuje do čtvrtého předkola Evropské ligy!

Domácím se dnes dařilo už od úvodní minuty! Hned ve třetí minutě využil sérii odrazů Teemu Pukki a vstřelil svůj první gól! Domácí byli poté nadále lepším týmem, ale Herthě se po půlhodině hry podařilo z ojedinělého útoku vyrovnat. Hlavou se prosadil Venad Ibišević! O další čtyři minuty bylo v Dánsku znovu veselo! Stoper Langkamp ve skluzu přiklepl míč do nohy Pukkimu a domácí kanonýr s přehledem přidal svou druhou branku!

Brøndby pokračovalo v aktivním výkonu i po přestávce a zanedlouho se dočkalo odměny. Špatný výkon stoperské dvojice Herthy vyšperkovala tragická rozehrávka mezi Langkampem a Brooksem. Wilczek ukradl stoperům míč, předložil jej na malé vápno a Teemu Pukki dovršil hattrick! Herthě stačil k postupu jediný gól, ale v největší šanci selhal tři minuty před koncem Salomon Kalou, kterého vychytal Rønnow!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Jakobsen potáhl balón až k pokutovému území soupeře, kde o něj sice přišel, ale na druhé straně se vzápětí provinil útočným faulem Brooks, který za protesty dostává žlutou kartu!

90+2

Přihrávka do pokutového území Brøndby prošla až za brankovou čáru. Rønnow si dal s rozehrávkou rovněž načas. Domácí navíc udrželi míč na polovině soupeře. Herthě zbývá čas na poslední útok.

90+1

První minutku nastavení přečkalo Brøndby na polovině svého soupeře. Crone si dal načas s vhozením míče do hry a Phiri alespoň na chvíli zbrzdil postup Vladimíra Daridy středem hřiště.

90

Nastavují se 3 minuty!

89

Fanoušky Herthy Berlín asi nepříznivý výsledek svého celku příliš netrápí! Němečtí příznivci si totiž za brankou Krafta uspořádali velkou párty připomínající ohňovou show!

88

Domácí už nikam nespěchají a snaží se držet míč co nejdál od své svatyně. Nyní nastřádali dobrou minutku na polovině Herthy. Hosté se navíc provinili faulem. Tohle Němcům nehraje do karet.

87

87. Fantastický zákrok domácího brankáře

87

Obrovská šance Herthy! Salomon Kalou obdržel fantastickou přihrávku do běhu, ocitl se sám před brankářem a snažil se jej obstřelit! Rønnow se fantasticky roztáhl a vychytal hvězdného soupeře!

86

Také Vladimír Darida se zapíše na seznam hříšníků! Český záložník zajel ostrým skluzem nohama napřed do Austina. Rozhodčí s udělením karty neváhal ani vteřinu!

85

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Pekarík, přichází Stocker.

84

Weiser si jen připravil míč a okamžitě vyslal lehký dloubák do pokutového území domácích. Jeho nabídku ale obrana bez problémů odvrátila. Weiser se poté provinil faulem.

83

Kraft napodobil svého kolegu z protější strany a vyrazil z brankové čáry pro centr. Brankář Herthy nebyl nikým atakován a bez problémů schoval balón v rukavicích. Hertha už musí spěchat.

82

Hertha zahrávala přímý kop. Centr směřoval do chumlu hlavičkářů na malém vápna. Za balónem se dral Venad Ibišević, avšak pozorný brankář se mu vrhl pod nohy a nedovolil mu zakončit.

81

81. Důležitý zákrok brankáře Krafta

Brøndby IF – Hertha BSC

3:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 3. Pukki, 34. Pukki, 52. Pukki – 30. Ibišević

Karty:   25. Plattenhardt (HER), 66. Langkamp (HER), 86. Darida (HER), 90+3. Brooks (HER)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:10.

Brøndby IF: Rønnow – Larsson (C), Albrechtsen, Rocker, Crone – Hjulsager, Nørgaard (76. Austin), Phiri – Pukki (76. Ureňa), Mukhtar (67. Jakobsen), Wilczek
Náhradníci: Toppel, Juelsgård, Hermannsson, Austin, Holst, Ureňa, Jakobsen

Hertha BSC: Kraft – Pekárik (85. Stocker), Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred (62. Stark), Darida, Lustenberger (C) (62. Allagui) – Weiser, Ibišević, Kalou
Náhradníci: Jarstein, Stark, Allagui, Hegeler, Stocker, Schieber, Haraguchi

Rozhodca: Gil – Sadczuk, Borkowski (všichni Polsko)

Prvý zápas: Hertha - Brøndby 1:0

Európska liga (predkolá)