Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FC Arouca – Heracles Almelo

0:0

koniec (0:0)

04.08.2016, 19:00 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca (kapacita: 7.000 diváků) • 3. predkolo • Jakub Hataš (@HatyJ) cz

Tipsport: 2.4 3.4 3.0

To je ode mne pro dnešní večer vše. Užijte si zbytek čtvrtečního večera a u dalšího textového přenosu brzy na shledanou. (20:58:21)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 14:16.
Máme za sebou odvetu 3. předkola Evropské ligy mezi domácím FC Arouca a hostujícím celkem Heracles Almelo.

Domácí FC Arouca dnes slaví postup! Paradoxem je, že ani v jednom z utkání nedokázali hráči portugalského týmu vstřelit branku, přesto jdou dál. V prvním zápase vybojovali remízu 1:1, když v posledních vteřinách nasměroval míč do vlastní brány hráč Heraclesu Gosens. Dnes jsem se branky nedočkali a tak je Arouca v dalším kole, kde si může vybojovat právo startu v základní skupině EL.

Během celého zápasu jsme neviděli krásný fotbal, ve druhé polovině se však z vyrovnaného zápasu stal zápas v režii Heraclesu, který sice měl okénka v obraně, ale jinak celou dobu tlačil svého soupeře do vápna a snažil se vstřelit branku. Naneštěstí pro nizozemský tým se to nepovedlo a tak Heracles pro letošní sezónu v pohárové Evropě končí.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Ve středu hřiště je teď mnoho nepřesností. Domácí hnaní fanoušky se snaží udržet stav jaký je, naopak Heracles musí vrhnout vše do vstřelení branky.

90+3

Domácí brankář Bracali je ještě oceněn žlutou kartou od rozhodčího Jaccotteta.

90+2

Centr do vápna z levé strany sice našel Gladona, ten ovšem nedokázal míč umístit hlavou tak, jak by si přál a branku vůbec netrefil.

90+1

Poslední střídání v zápase. Ze hry je stažen Valente, na hrací plochu přišel Goiano.

90

Nuno Valente se dostal ke střele, která rozhodně vystrašila brankáře Castra! Ten jí však dokázal vyrazit na roh, takže Heracles stále žije. V následné potyčce si vykoledoval Castro žlutou kartu.

89

Bel Hassani se snažil vybojovat míč na pravé straně hřiště, po souboji s Luisem ale zůstal brazilský zadák ležet a rozhodčí pískl Bel Hassanimu faul.

88

Hostující Navrátil musel zastavit protiútok jednoho z hráčů domácích, za což obdržel od hlavního sudího žlutou kartu.

87

Hostující hráči jsou sice naskládáni okolo vápna portugalského celku, jejich snaha však končí právě okolo vápna. Domácí dobře brání a hosty nechtějí k ničemu pustit.

86

Dlouhý centr do vápna směřoval přesně na hlavu van Mieghema, před něj se však nacpal obránce Jubal, který ve spolupráci s Bracalim celou situaci řeší.

85

Crivellaro si vzal na starost exekuci dalšího rohového kopu domácího celku. Ani jeho pokus však nedokázal pozměnit skóre, jelikož ve vápně nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.

84

Po chybě ve středu hřiště se dostal ke střele domácí Zequinha, jeho střela sice byla kvalitní, brankář Castro si však s dělovkou k pravé tyči poradil.

82

Trenér Heraclesu Stegeman vyčerpal i poslední střídání. Ze hřiště je stažen Bruns, na hrací ploše jej nahradí Pröpper.

81

Bel Hassani je dalším potrestaným v tomto utkání. Na levé straně hřiště musel zastavit pronikajícího Crivellara, což rozhodčí ocenil žlutou kartou.

80

Sám Bruns poté zahrával rohový kop, našel však pouze hlavu jednoho z dobře bránících hráčů portugalského celku, který se tak opět ubránil.

80

Hostující Bruns se rozhodl vzít to na sebe a vystřelil. Naneštěstí pro něj byl však jeho pokus sražen na roh.

FC Arouca – Heracles Almelo

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   4. Coelho (ARC), 43. Gonzalez (ARC), 67. Santos (ARC), 72. Crivellaro (ARC), 90+3. Bracali (ARC) – 11. Wierik (HRC), 70. Gladon (HRC), 81. Hassani (HRC), 88. Navrátil (HRC), 90. Castro (HRC)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 14:16.

FC Arouca: Bracali – Gêgê, Jubal, Basto, Luis – Nuno Coelho – Valente (90+1. Goiano), Santos (78. de Jesús) – Mateus, Gonzalez (69. Crivellaro), Zequinha.
Náhradníci: Rui Sacramento – Intima, Velázquez, Moreira, Goiano, de Jesús, Crivellaro.

Heracles Almelo: Castro – Breukers, te Wierik, Zomer (46. Hoogma) , Gosens – Pelupessy – Bruns (82. Pröpper), Bel Hassani – Kuwas (61. van Mieghem), Gladon, Navrátil.
Náhradníci: Fij – Pröpper. Darri, van Ooijen, van Mieghem, Fledderus, Hoogma.

Rozhodca: Adrien Jaccottet – Jobin, Zeder. (vš. Švýcarsko)

Prvý zápas: Heracles - Arouca 1:1

Európska liga (predkolá)