Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Rio Ave FC – SK Slavia Praha

1:1

koniec (0:1)

04.08.2016, 21:00 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde • 3. predkolo • David Panuška cz

Tipsport: 2.27 3.27 3.4

Já vám děkuji za pozornost při čtení našeho online přenosu a přeji vám krásný zbytek prvního čtvrtečního dne v měsíci srpnu. Někdy zase napočtěnou! (23:01:36)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:16.
Slavia sice inkasovala v pětasedmdesáté minutě vyrovnávací branku, ale i tak postupuje do play-off Evropské ligy!

Celek z pražských Vršovic šel ve třiadvacáté minutě do vedení po krásné střele Josefa Hušbauera a vypadalo to pozitivně. Ještě před poločasem byl totiž vyloučen obránce Nadjack.

Jenže přišla komplikace. Rio Ave dokázal po dvanácti minutách ve druhém poločase vyrovnat. Po šťastném odrazu od tyčky se z dorážky prosadil Rubén Ribeiro.

Rio Ave bylo sice následně aktivní na míči, ale k žádné střele se nedostalo, pořád něco vymýšlelo a nakonec z toho nebylo vůbec nic.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Po nádherné kombinaci Slavie se dostal míč až do vápna na Antonína Baráka, který napoprvé trefil padajícího brankáře a svým druhým pokusem branku přestřelil. To ale nevadí, následně je utkání ukončeno!

90+6

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Jaroslav Mihalík.

90+5

V posledních sekundách byl faulován Milan Škoda, to už vypadá opravdu parádně. Dokonce uvidíme ještě jedno střídání.

90+4

Poslední sekundy se odehrávají na polovině hřiště a Slavia nedělá zbytečné problémy. Postup do play-off Evropské ligy je blízko.

90+3

Jasmin Ščuk se následně před vápnem skvěle zorientoval a odkopl jej až k brance Cássia. Připomínalo to hokejové vyhození v oslabení.

90+2

Akce se domácím nakonec nepovedla, a tak budeme sledovat vhazování Jana Mikuly. To nahrává českému celku do karet.

90+2

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michael Ngadeu, přichází Antonín Barák.

90+1

Nad rámec druhého poločasu se bude hrát pět minut. Mezitím odkulhává ze hřiště Michael Ngadeu, který bude nejspíše druhým střídaným.

90

Jasmin Ščuk nyní na levé straně fauloval, a tak uvidíme hodně nebezpečný přímý kop. To budou chvilky nervů pro fanoušky Slavie.

89

Poslední minutky probíhají a nervozita je na obou stranách na nejvyšším stupni. Slavia nyní kombinuje na útočné polovině, kde drží míč.

87

Héldon to zkoušel z levé strany stříleným centrem do vápna, který Pavlenka s chladnou hlavou vyboxoval. Hušbauer následně míč odkopl.

86

Cássio nyní zariskoval a přehodil atakujícího Zmrhala a míč až z hranice vápna odkopl. Toto kdyby se nepovedlo, je rozhodnuto.

85

Výborně si nyní počínal Jan Bořil, jenž na levé straně opravdu zaří. Tělem si pohlídal dotírajícího útočníka a vybojoval tak odkop od branky.

Rio Ave FC – SK Slavia Praha

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 57. Rubén Ribeiro – 22. Hušbauer

Karty:   28. Nadjack (AVE), 42. Rubén Ribeiro (AVE), 45+3. Vilas Boas (AVE), 67. Tarantini (AVE), 73. Roderick (AVE) – 10. Mikula (SLA), 40. Deli (SLA), 75. Hušbauer (SLA)   45+1. Nadjack (AVE)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:16.

Rio Ave FC: Cássio – Nadjack, Roderick, Marcelo (K), Rafa Soares – Wakaso – Novais (62. Héldon), Krovinovič (46. Pedrinho), Rúben Ribeiro – Gil Dias, Yazalde (46. Tarantini).
Náhradníci: Vieira – Moreira, Guedes, Tarantini, Vilas Boas, Heldon, Pedrinho.

SK Slavia Praha: Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček, Ngadeu (90+2. Barák) – Van Kessel (66. Ščuk), Hušbauer, Zmrhal (90+6. Mihalík) – Škoda.
Náhradníci: Berkovec – Barák, Frydrych, Mešanovič, Mihalík, Kenia, Ščuk.

Rozhodca: Dallas – Stewart, Stevenson (všichni Skotsko)

Prvý zápas: Slavia - Rio Ave 0:0

Európska liga (predkolá)