Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FC Viitorul Constanta – KAA Gent

0:0

koniec (0:0)

04.08.2016, 20:15 • Stadionul Central (Ovidiu) • 3. predkolo • Vendula Zdražilová cz

Tipsport: 3.25 3.6 2.18

To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:09:24)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 3:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:11.
Je dobojováno. V odvetném utkání jsme branku neviděli a hostující Gent si tak dokráčel k postupu do čtvrtého předkola EL. Domácí se naopak s letošní poutí EL loučí.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Utkání se už pouze a jen dohrává. Hosté míč prakticky nepustí a už nyní se mohou radovat z postupu dál.

90+1

Dlouhý nákop domácích skončil kousek od pravé postranní čáry. Tam si poté doběhl pro míč Thoelen a bude ho odkopávat pryč od své brány.

90

Hlavní rozhodčí nastavil druhý poločas o tři minuty.

89

V závěru utkání domácí sympaticky útočí, i když je jim jasné, že do dalšího kola v předkolech EL nepostoupí. Hosté naopak už jen kontrolují hru.

88

Volný přímý kop domácích. Carp si postavil míč a poté pálil svou střelou. Našel ale pouze velmi dobře postavenou hostující zeď, která šanci na skórování domácím znemožnila.

87

Žlutou kartu dostává R. Schoofs (KAA Gent).

85

Další šanci hostů zlikvidovali obránci Viitorulu. Ti si převzali míč do své moci a okamžitě míří do rychlého protiútoku.

83

Po šanci domácích přišla také ta na druhé straně, ale Miličevič nezamířil přesně. Následovat bude odkop od domácí branky.

81

81. Šance Dumitresca skončila zmarem.

81

Dumitrescu si naběhl sám až do velkého vápna na území hostujícího celku, ale poté svou střelu poslal těsně vedle brány Gentu i za pomoci rukavic Thoelena. Byla to ale zjevně největší šance domácích v celém utkání!

79

Střelu Perbeta odvrátila obrana Viitorulu do bezpečí a hosté tak znovu svůj útok nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Rozhodně je to ale mrzet nemusí.

77

Střídání v týmu FC Viitorul Constanta: ze hřiště odchází Iancu, přichází Dumitrescu.

76

Žlutou kartu dostává Tănase (FC Viitorul Constanta).

73

Nová akvizice na hřišti, hostující Ndongala, se hned dostal ke střele, ale prudkou ránu chytá pozorný brankář Gentu – Thoelen.

72

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Foket, přichází Ndongala.

69

Miličevič se napřáhl k pořádné střele, ale jeho střela, která se snášela směrem k domácí brance, končí na obránci Lopezovi.

68

Tănase s Lopezem si vyměnili míč a dostali se do slibného úniku. Ten ale opět nedovedli do zdárného konce.

66

Agilní Tănase se prezentoval další pohlednou akcí. Jeho následná střela ale skončila jen v náruči Thoelena.

65

Střídání v týmu FC Viitorul Constanta: ze hřiště odchází Casap, přichází Marin.

64

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Neto, přichází Lucas Schoofs.

63

Žlutou kartu dostává Horemans (KAA Gent).

60

60. Faul Netoa nebyl potrestán žlutou kartou.

60

A opět Tănase. Ten se opět uvolnil, ale poté byl poslán k zemi Renatem Netem. A ten může být rád, že za to nebyl potrestán žlutou kartou. Stačila jen domluva.

59

Tănase se proháčkoval obranou hostů a uháněl s míčem skoro sám na branku Gentu. Ale než se dostal ke střele, znovu o míč přišel. Ten nyní mají ve své moci opět hosté.

56

Hlavou nyní odvrátil nebezpečí v podobě úniku Mitroviče Brandan, jenž tak zachránil domácí celek od hrozby inkasované branky. Mitrovič by totiž zřejmě šel sám na branku.

55

Nimely pálil z hranice velkého vápna, střela se otřela o jednoho z obránců Gentu a nakonec míč zachytil Thoelen, který bude odkopávat od své branky.

53

Rohový kop pro domácí zahrál Casap, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel. Balón tak končí na kopačkách hostů, jenž okamžitě míří na opačnou stranu.

51

Po delší době jsme viděli také akci na straně Gentu. Miličevič po přihrávce od Kujoviče ale mezi tři tyče míč neposlal.

49

Tănaseho střela mířila na branku, ale míč byl zablokován obranou hostujícího celku. Gent tak opět nepovolil domácím skórovat.

47

Lopez se dostal do zajímavé šance a mířil sám na branku hostů. Jenže stopku mu vystavil ofsajd.

46

Střídání v týmu FC Viitorul Constanta: ze hřiště odchází Rusu, přichází Tănase.

46

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Mitrovič, přichází Nielsen.

46

Začal druhý poločas.
První poločas tohoto zápasu je za námi. Podle předpokladu se hosté nikam neženou a jen si udržují svůj pětibrankový náskok z prvního utkání. Od postupu do čtvrtého předkola jsou tak 45 minut. Druhý poločas začne přibližně ve 21:15.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Míč měli na kopačkách domácí, ale zřejmě už nic nevymyslí. Poločas pomalu, ale jistě spěje do svého konce.

45

Nad rámec hrací doby byla nastavena jedna minuta.

43

Rodila se pěkná kombinace domácího celku, ale nákop Radoie na Nimelyho skončila na obraně hostů. Ti tak míří do rychlého brejku.

42

Po nebezpečné střele Kujoviče zachytil míč domácí brankář a ten za malý okamžik pošle balón zpět do hry.

41

Foket se snažil přihrávkou najít Miličeviče, ale ten na míč nakonec nedosáhl. Ten tak skončil za postranní čárou a je tu autové vhazování pro domácí celek.

40

Žlutou kartu dostává Nedelcu (FC Viitorul Constanta).

37

Znovu Miličevič, ale tentokráte ne ve střelecké pozici. Nyní byl od hlavního sudího napomenut za faul na soupeře. Vše se ale obešlo bez žlutého kartonku.

35

Miličevič zahrával rohový kop, míč vzdušnou čarou zamířil na Saiefa, ale ten poté svou okamžitou střelu poslal přímo do náruče Buzbuchiho.

34

Kujovič zablokoval ránu Iancua, který pálil z hranice velkého vápna.

32

Na trávníku se v tuto chvíli nic zajímavého nedělo. Hosté nikam nespěchají, z prvního duelu mají pětibrankový náskok a prostor před brankou tak dostávají domácí, kteří ale zatím nemají přesnou mušku.

30

Lopez se dostal do zajímavé střelecké příležitosti, ale střelu poslal pouze do rukavic Thoelena. Ten bude nyní odkopávat míč od své vlastní branky.

27

Kujovič dostal přímou přihrávku od Foketa, ale první jmenovaný pak šanci zahodil. Míč mu nesedl a ten skončil v zámezí.

24

Miličevič po odehraném rohovém kopu poslal míč na Netoa, ale ten následnou hlavičku nedokázal dotáhnout do konce. Míč se pouze otřel o břevno domácí branky.

24

Domácí znovu vystrčili růžky a na Thoelena pálil nebezpečně Rusu. Ale hostující brankář byl znovu na svém místě a vstřelit branku domácím nepovolil.

21

Pěkný obranný zákrok si připsal Renato Neto, jenž zblokoval prudkou střelu z kopačky Nimelyho. Míč tak poslal na značku rohového kopu.

18

Radoi po něm znovu nebezpečně střílel, jenže cíl minul. Znovu tak branka hostů nebyla v přímém nebezpečí. Nyní bude následovat odkop od Thoelenovy branky.

16

Rusu se vydal osamocen dovnitř hostujícího vápna, ale poté, co pálil na branku Gentu, míč zachytila hostující obrana.

14

Thoelen si připisuje vůbec svůj první zákrok. Do slibné šance se dostal Iancu, který vyslal na branku hostů jedovatou střelu, ale mezi třemi tyčemi byl připraven právě hostující brankář.

13

A zase Kujovič v akci. Nyní byl v náběhu před branku Constanty, ale nakonec jeho akce záhy skončila. Byl mu totiž odmáván offside.

12

Miličevič ho nezahrál vůbec špatně, míč posadil na hlavu Saiefa, ale ten bránu netrefil. Balón skončil nad břevnem branky Viitorulu.

12

Hosté se nyní prezentovali pěknou kombinací před domácí brankou, jenže míč odhlavičkoval Radoi za zadní čáru, a to znamená jediné, rohový kop pro Gent.

10

Domácí fotbalisté se dostali znovu do útoku. Ve velkém vápně střílel nebezpečně Nimely, ale jeho projektil skončil na pozorném Buzbuchim.

8

Lopez, tedy domácí hráč, byl nyní hlavním sudím napomenut, když poslal k zemi Schoofse. Domluva byla důrazná a příště už to bude zřejmě s kartou.

7

Míč je na polovině hřiště. Nyní jsme viděli sérii nepřesností na obou stranách, kdy se ani jeden z týmu nedostal do blízkosti brankáře soupeře.

6

Casap měl dokonce volný přímý kop k dispozici, ale svou šanci promarnil. Balón skončil hodně vedle hostující svatyně.

5

V útoku domácí zůstanou i nadále. Míč zakopl jeden z hostů do zámezí a autové vhazování provedou fotbalisté Viitorulu Constanty.

4

Poté si míč převzali také domácí a okamžitě míří do útoku. Tam Rusu pálil z hranice velkého vápna, ale míč poslal pouze vysoko nad.

3

Gent zahrával volný přímý kop, konkrétně Kujovič, ale po své střele míč mezi tři tyče neposlal.

1

Hosté se hned od úvodních minut vrhli do útoku a na brankáře Buzbuchiho už mířila také první střela. Ten nakonec ale zasahovat nemusel, neboť mu pomohla pozorná obrana.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Viitorul Constanta: Buzbuchi – Radoi, Hodorogea, Brandan, Carp – Lopez, Nedelcu "C", Casap – Iancu, Rusu, Nimely
Náhradníci: Tordai, Benzar, F. Tănase, Țîru, Dumitrescu, Marin, Chiţu

KAA Gent: Thoelen – Gershon, Mitrovič, Horemans – Foket, Neto "C", R. Schoofs, Perbet – Kujovič, Miličevič, Saief
Náhradníci: Rinne, Depoitre, L. Schoofs, Kums, Nielsen, Simon, Ndongala

Rozhodčí: Carlos del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez (všichni Španělsko).
Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
První vzájemný duel

Gent – Constanta 5:0
Branky: 17. Mitrovič, 37. Coulibaly, 51. Coulibaly, 57. Depoitre, 67. Neto
Karty: 31. Filip (CNS)
KAA Gent (Belgie)

Hosté z Gentu mají, jak už bylo zmíněno, z domácího zápasu nahráno, když konto Viitorulu zatížili celkem pětkrát. V dnešním duelu tak mohou hrát v naprostém klidu a nemusí se nikam hnát. Svůj bezpečný náskok tak mají ve svých rukách a nedá se očekávat, že by dopustili jakékoli drama. V tuto chvíli jsou tak opravdu velmi malý krůček od postupu do čtvrtého předkola. Mohou tedy hrát naprosto uvolněně.
FC Viitorul Constanta (Rumunsko)

Rumunský tým z Constanty má před sebou opravdu velmi těžký oříšek, který jen tak rozlousknout nepůjde. Na belgické půdě v Gentu totiž prohráli fotbalisté tohoto celku vysoko 0:5 a jsou tak prakticky ze hry o postup do čtvrtého předkola LM. Aby si vynutili alespoň prodloužení, museli by doma vyhrát 5:0. Ale sami domácí jsou si vědomi, že je to prakticky nemožné. Zázraky se však dějí a stát se může cokoli. Proto raději nepředbíhejme.
Hezký večer přeji všem příznivcům kvalitní kopané. Dnes je na programu další várka kvalifikace o Evropskou ligu. Ve třetím předkole budeme sledovat odvetné utkání mezi týmy FC Viitorul Constanta z Rumunska a KAA Gent, jenž hraje belgickou ligu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

FC Viitorul Constanta – KAA Gent

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   40. Nedelcu (CNS), 76. Tănase (CNS) – 63. Horemans (GNT), 87. R. Schoofs (GNT)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 3:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:11.

FC Viitorul Constanta: Buzbuchi – Radoi, Hodorogea, Brandan, Carp – Lopez, Nedelcu "C", Casap (65. Marin) – Iancu (77. Dumitrescu), Rusu (46. Tănase), Nimely
Náhradníci: Tordai, Benzar, F. Tănase, Țîru, Dumitrescu, Marin, Chiţu

KAA Gent: Thoelen – Gershon, Mitrovič (46. Nielsen), Horemans – Foket (72. Ndongala), Neto "C" (64. L. Schoofs), R. Schoofs, Perbet – Kujovič, Miličevič, Saief
Náhradníci: Rinne, Depoitre, L. Schoofs, Kums, Nielsen, Simon, Ndongala

Rozhodca: Carlos del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez (všichni Španělsko)

Prvý zápas: Gent - Constanta 5:0

Európska liga (predkolá)