Menu

Futbal

International Champions Cup

Bayern Mníchov – Real Madrid

0:1

koniec (0:0)

04.08.2016, 01:35 • MetLife Stadium, East Rutherford, NJ (kapacita: 82 500 diváků) • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny) cz

Fortuna: 2.2 3.65 2.98

90+2

90+2. Ulreich zlikvidoval šanci Mariana Díaze

90+2

A znovu Mariano Díaz! Tentokrát už se Dominikánec zjevil ve stoprocentní příležitosti, když byl sám před Ulreichem, avšak ten jeho střelu do odkryté brány ještě dokázal vykopnout pravou nohou!

89

Arturo Vidal (BAY) zastavil bleskový útok Realu taktickým faulem. To znamená třetí žlutou kartu zápasu a opět je pro hráče bavorského klubu.

88

Je tomu tak. Thiago Alcantara není schopen pokračovat a na hřiště tedy vbíhá Erdal Özturk.

79

79. DANILO - 0:1

79

Real právě vstřelil branku!
Konečně jsme se dočkali branky! Až příliš prostoru v 79. minutě dostal DANILO, kterého prakticky nikdo neatakoval a obránce Realu tak mohl v poklidu vypálit. Projektil Danila ve vzduchu zaplaval a skončil za zády překvapeného Ulreicha.

78

A nakonec střídá i Casemiro, kterého nahradí Marcos Llorente.

77

Střídá i Real. Na hřiště jde duo Tejero – M. Díaz, opačným směrem zamířila dvojice Marcelo – Morata.

77

K teprve druhé změně se nyní odhodlává Carlo Ancelotti, který stahuje Javiho Martíneze a z lavičky naopak zvedá Miloše Pantoviće.

72

Naprosto zbytečná rozmíška mezi Rafinhou (BAY) a Moratou končí potrestáním prvního jmenovaného, jenž zakopl míč po faulu na Moratu.

63

Dalšími vystřídanými hráči Realu jsou nyní Isco s Carvajalem. Které nahradí Martin Ødegaard a Danilo.

62

A přicházejí další střídání Realu Madrid. Odpracováno má Sergio Ramos, kterého nahradí Philipp Lienhart.

62

62. Střelu Isca zastavila až tyč

62

Tak teď byl Real hodně blízko! Ke krásné střele se odhodlal Isco, jenž natáhl zpoza velkého vápna, avšak parádním projektilem trefil jen tyč!

59

59. Morata v nadějné pozici minul

59

První gólová šance Realu! Marcelo vystihl rozehrávku soupeře, předal míč nalevo Moratovi, avšak ten utaženou ranou na zadní tyč minul!

56

První střídání na straně Bayernu Mnichov. Ze hřiště odchází Xabi Alonso, naopak na trávník si to namířil Fabian Benko.

46

Real Madrid jde do druhé půle se třemi změnami v sestavě. Na hřiště se již nevrátí trojice James Rodríguez – Raphaël Varane – Luka Modrić a místo těchto tří se place objevuje Marco Asensio, Nacho a Mateo Kovačić.

34

Z rohového kopu Bayernu nebylo vůbec nic a tak se dopředu vydali fotbalisté Bílého baletu. Juan Bernat (BAY) se postup soupeře pokusil zastavit, nicméně jeho šlapák na Carvajala je "odměněn" žlutou kartou.

33

33. Casilla vytěsnil krásný Alcantarův pokus

33

Krásný pokus Thiaga Alcantary! Španělský záložník Bayernu si nachystal míč na svou pravou nohu a výbornou střelou protáhl Casillu, jenž kulatý nesmysl vytáhl konečky prstů vedle brány!

28

První šance z postupného útoku. Bayern vymyslel dobrou kolmici, která si to namířila k nohám Juliana Greena a ten i přes dobrou obranu soupeře dokázal zakončit. Casilla zasahuje levou nohou!

25

25. Alaba z "přímáku" olízl tyč!

25

Parádní Alabova rána z přímého volného kopu! Rakouský hráč se svou pověstnou levačkou opřel do balónu a Casilla se po jeho střele, která se otřela o tyč, jen ohlédl.

Bayern Mníchov – Real Madrid

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 79. Danilo

Karty:   34. Bernat (BAY), 72. Rafinha (BAY), 89. Vidal (BAY)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 24:17.

Bayern Mníchov: Ulreich – Feldhahn, Rafinha, Javi Martínez (77. Pantović), Alaba, Thiago Alcantara (88. Özturk), Bernat, Xabi Alonso (56. Benko), Lahm (C), Vidal, Green
Náhradníci: Starke – Benko, Tillman, Özturk, Dorsch, Lappe, Pantović, Crnički

Real Madrid: Casilla – Marcelo (77. Tejero), Varane (46. Nacho), Carvajal (63. Danilo), Ramos (C) (62. Lienhart), Vázquez, Isco (63. Ødegaard), Casemiro (78. Llorente), Modrić (46. Kovačić), Rodríguez (46. Asensio), Morata (77. M. Díaz)
Náhradníci: Navas, Luca, Yáňez – S. Díaz, Tejero, Lienhart, Achraf, Enzo, Febas, M. Díaz, Llorente, Nacho, Benzema, Kovačić, Jesé, Danilo, Ødegaard, Asensio

Rozhodca: Herrera (MEX) – Wenckowski, Lowry (oba USA)

Diváci: 80 012

Európska liga (predkolá)