Menu

Futbal

International Champions Cup

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

04.08.2016, 03:35 • U.S. Bank Stadium, Minnesota • Michal Belšán (@belly11mb) cz

Fortuna: 4.4 3.7 1.8

87

87. OSCAR - 1:3

87

Chelsea právě vstřelila branku!
A o vítězi je zřejmě definitivně rozhodnuto! Po vskutku nádherné přihrávce Juana Cuadrada za obranu se k zakončení dostal OSCAR, který přízemní ranou překonal sedmnáctiletého brankáře Gianluigiho Donnarummu a upravil stav zápasu na 3:1 pro Chelsea.

82

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Niccolo Zanellato.

81

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M'Baye Niang, přichází Alessandro Matri.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Luca Vido.

79

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Gary Cahill, přichází Nathaniel Chalobah.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Juan Cuadrado.

70

70. OSCAR - 1:2

70

Chelsea právě vstřelila branku!
A londýnské mužstvo se dostává do vedení 2:1! Gianluigi Donnarumma sice vystihl směr, kam OSCAR mířil, na balon ale nedokázal dosáhnout. Svěřenci kouče Conteho podruhé v zápase vedou.

69

69. Ruka Poliho, po které následovala penalta

69

Chelsea bude zahrávat pokutový kop! Andrea Poli se v pokutovém území totiž provinil rukou, když se snažil zblokovat centr Azpilicuety. To je velká šance pro anglický tým.

67

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alessio Romagnoli, přichází Jherson Vergara.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Luiz Adriano, přichází Keisuke Honda.

60

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ignazio Abate, přichází Riccardo Montolivo.

59

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Branislav Ivanović.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Michy Batshuayi.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Cesc Fàbregas, přichází Oscar.

58

58. Pěkný Willianův pokus

58

Dobrá rána Williana! Po rychlé útočné akci se dostal ke střele z pravé strany, jenomže gólman Gianluigi Donnarumma dokázal jeho střelu vyrazit a udržet stav vyrovnaný.

52

Dvojí střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré a Victor Moses, přichází N'Golo Kanté a Eden Hazard.

49

49. Neproměněná šance Nianga

49

Velice dobrá individuální akce v podání M'Bayeho Nianga! Francouzský útočník ji ale nedokázal zakončit úspěšně, jeho střelu totiž vyrazil Courtois na rohový kop.

41

41. Skvělé napadání a následně nepřesná střela Ainy

41

Nadějnou šanci si vypracoval mladý zadák Ola Aina! Ten dokázal při napadání obrat o balon M'Bayeho Nianga, který si tuto situaci za rámeček rozhodně nedá. Zakončení Ainy ale postrádalo přesnost, naštěstí pro italský tým.

38

38. Giacomo BONAVENTURA - 1:1

38

AC Milán právě vstřelil branku!
Exekuce standardní situace se ujal GIACOMO BONAVENTURA, který to udělal opravdu parádně! Na jeho nádhernou ránu k tyči nemohl Thibaut Courtois i přes velkou snahu dosáhnout, je vyrovnáno.

33

33. Nadějný pokus Azpilicuety

33

O dobrou ránu z dálky se pokusil César Azpilicueta! Gianluigi Donnarumma se natahoval marně, měl ale štěstí, že šel balon vedle jeho brány. Nadějné zakončení.

24

24. Bertrand TRAORÉ - 0:1

24

Chelsea právě vstřelila branku!
A máme tu úvodní branku, londýnský celek se dostává do vedení 1:0! Z levé strany pronikl do šestnáctky Victor Moses, jehož přízemní střelu Gianluigi Donnarumma vyrazil pouze před sebe. Tam už byl připravený BERTRAND TRAORÉ, který hlavičkou dopravil hrací předmět do sítě a otevřel tak skóre utkání!

16

16. Niangův pokus vyrazil Courtois nohou na rohový kop

16

Další zajímavá příležitost italského mužstva! Za obranu obdržel perfektní pas M'Baye Niang a Courtois měl co dělat, aby vsedě dokázal nohou vyrazit jeho nepříjemnou střelu na vzdálenější tyč. Bude z toho roh.

6

Bertrand Traoré odvedl výbornou práci při napadání Alessia Romagnoliho a vybojoval nadějnou standardku pro Chelesa z kraje pokutového území. Romagnoli navíc dostal žlutou kartu.

2

2. Velká šance Abateho

2

Obrovská šance AC Milán hned ve druhé minutě! Calabria výborně vybojoval autové vhazování a po něm přišlo velké nebezpečí. Po centru do vápna hlavičkoval zblízka Abate, jenomže gólman Courtois vytáhl výtečný zákrok.

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 38. Bonaventura – 24. Traoré, 70. Oscar (pen.), 87. Oscar (Cuadrado)

Karty:   6. Romagnoli (ACM)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:18.

AC Miláno: Donnarumma – Abate (C) (60. Montolivo), Paletta, Romagnoli (67. Vergara), Calabria (81. Vido) – Kucka, Poli, Bonaventura – Suso (82. Zanellato), Luiz Adriano (67. Honda), Niang (81. Matri).
Náhradníci: Diego López, Gabriel, Livieri – Zanellato, Vergara, El Hilali, De Sciglio, Honda, Ely, Montolivo, Matri, Antonelli, de Santis, Vido, Bertolacci.

Chelsea FC: Courtois – Aina (59. Ivanović), Terry (C), Cahill (79. Chalobah), Azpilicueta – Matić, Fàbregas (59. Oscar) – Willian (79. Cuadrado), Moses (52. Hazard) – Traoré (52. Kanté), Costa (59. Batshuayi).
Náhradníci: Begović, Blackman, Baxter – Ivanović, Zouma, Kanté, Oscar, Hazard, Pedro, Obi Mikel, Kenedy, Cuadrado, Rémy, Miazga, Batshuayi, Chalobah, Hector, Abraham, Tomori, Loftus-Cheek.

Rozhodca: Edvin Jurisevic

Diváci: 64 101

Európska liga (predkolá)