Menu

Futbal

International Champions Cup

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

04.08.2016, 03:35 • U.S. Bank Stadium, Minnesota • Michal Belšán (@belly11mb) cz

Fortuna: 4.4 3.7 1.8

Ode mě to bude všechno, děkuji za pozornost a někdy příště u přenosu na počtenou! (05:28:01)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:6.
Střely mimo: 6:7.
Rohy: 8:4.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 17:18.
A je tu konec! Vítězem dnešního duelu International Champions Cupu se stávají fotbalisté Chelsea FC.

Ti do utkání nevstoupili zrovna nejlepším výkonem, přesto šli paradoxně do vedení. Ve 24. minutě dokázal neúspěšný pokus Victora Mosese dorazit do brány Bertrand Traoré. O vyrovnání se italský tým postaral sedm minut před koncem první půle, kdy se z přímého kopu parádně trefil Giacomo Bonaventura.

Druhý poločas, který se nesl ve znamení velkého počtu střídání, nabídl branku až v 70. minutě. Hru rukou ve vápně dokázal z penalty potrestat Oscar. A aby toho nebylo málo, tak brazilský záložník skóroval v 87. minutě ještě jednou, když využil parádní přihrávku Juana Cuadrada. Anglický tým tedy vyhrál 3:1.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Po pasu Zanellata byl faulován Alessandro Matri, což znamená, že italský tým bude rozehrávat.

90+2

Po pravé straně zakládal další útočnou akci Juan Cuadrado. Po řadě přihrávek měla ta finální směřovat k Oscarovi, ale nestalo se tak, obrana AC Milán to nedovolila.

90+1

Dobrá práce Michyho Batshuayiho, který vybojoval faul. Tím se na počátku dvouminutového nastavení provinil Gabriel Paletta, Chelsea může rozehrávat.

90

Dlouhý nákop za obranu mířil ke Keisuke Hondovi, jehož si ale dokázal uhlídat bránící Branislav Ivanović.

90

Utkání už se spíše dohrává, italský celek působí naprosto odevzdaně a ani nenapadá soupeře, který v poklidu kombinuje v obraně. A to se moc nelíbí přítomným divákům, kteří pískají.

89

César Azpilicueta se snažil vybojovat míč na levém křídle, ale provinil se útočným faulem. Balon tedy musí přenechat soupeři a už spěchá na obrannou polovinu.

87

87. OSCAR - 1:3

87

Chelsea právě vstřelila branku!
A o vítězi je zřejmě definitivně rozhodnuto! Po vskutku nádherné přihrávce Juana Cuadrada za obranu se k zakončení dostal OSCAR, který přízemní ranou překonal sedmnáctiletého brankáře Gianluigiho Donnarummu a upravil stav zápasu na 3:1 pro Chelsea.

86

Nepříjemný střet ve vápně. Batshuayi srazil k zemi Jhersona Vergaru, který zůstal chvíli ležet na hrací ploše. Nakonec se ale zvedl a bude schopen pokračovat, rozehrává brankář Donnarumma.

85

Dobrý centr Branislava Ivanoviće zprava doputoval k Michy Batshuayimu, který v krkolombné pozici ale poslal balon pouze nad bránu Donnarummy.

84

Nadále sledujeme velké trápení AC Milán. Italský tým by rád vyrazil do útočné akce, ale vůbec se mu to nedaří, neboť obranná hra Chelsea je velice kvalitní.

83

Změnit se to snažil Alessandro Matri, vracející se Nathaniel Chalobah ale odvedl velice dobrou práci a odkopl balon do bezpečí.

83

Chelsea je nyní aktivnější, což se jí za stavu, kdy vede, náramně hodí. AC Milán má daleko více obranné práce než té útočné.

82

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Niccolo Zanellato.

81

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M'Baye Niang, přichází Alessandro Matri.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Luca Vido.

81

Centr mířil na pravé křídlo ke Cuadradovi, který si poradil s obtížnou situací a vracel balon do vápna. Ke spoluhráčům už se ale balon nedostal.

79

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Gary Cahill, přichází Nathaniel Chalobah.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Juan Cuadrado.

78

Fotbal nyní není příliš pohledný. Oba celky se snaží kombinovat a zakládat útočné akce, ale nedaří se to.

77

Hazard byl po delším ošetřování ještě odveden za postranní čáru. Po chvíli by ale měl být schopen naskočit zpět do hry, jen to bude chtít zastavit krvácení.
Dnešní utkání sleduje 64 101 diváků, což je minnesotský fotbalový rekord!

75

Střelu Edena Hazarda zblokoval Riccardo Montolivo pouze do obličeje belgického záložníka, který zůstává ležet na hrací ploše. Nepříjemná situace.

74

Akci po levé straně nyní vedl M'Baye Niang. Jeho pokus o centr ale spoluhráče také nenašel, obrana anglického celku byla dobře zformovaná.

73

AC Milán má problémy s obrannou činností, nyní italský celek několikrát zaváhal při původně jednoduché činnosti. Naštěstí pro italský tým ale Chelsea netrestala.

72

Nyní ale fauloval Andrea Poli, který zastavoval Edena Hazarda. Sudí mu také udělil varování, příště už to bude za kartu.

71

César Azpilicueta nyní nepříjemně srazil k zemi Susa, což sudí také vyhodnotil jako nedovolený zákrok. AC Milán může rozehrávat.

70

70. OSCAR - 1:2

70

Chelsea právě vstřelila branku!
A londýnské mužstvo se dostává do vedení 2:1! Gianluigi Donnarumma sice vystihl směr, kam OSCAR mířil, na balon ale nedokázal dosáhnout. Svěřenci kouče Conteho podruhé v zápase vedou.

69

69. Ruka Poliho, po které následovala penalta

69

Chelsea bude zahrávat pokutový kop! Andrea Poli se v pokutovém území totiž provinil rukou, když se snažil zblokovat centr Azpilicuety. To je velká šance pro anglický tým.

67

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alessio Romagnoli, přichází Jherson Vergara.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Luiz Adriano, přichází Keisuke Honda.

66

Zatímco italský celek chystá dvojí střídání, zahrála Chelsea rohový kop velice špatně. Centr na bližší tyč byl sice povedený, ale nikdo ze spoluhráčů se tam nenacházel, takže byl zbytečný.

65

Willian dobrou prací na pravé straně dokázal vybojovat rohový kop pro svůj celek.

64

Po dlouhém autovém vhazování Ivanoviće se k hlavičce snažil propracovat Michy Batshuayi. Nakonec se mu to podařilo, míč ale prodloužil jen za sebe, kde už spoluhráči nebyli.

63

Chelsea je v držení balonu a snaží se vyrazit do útočné akce poklidnou kombinací. AC Milán se snaží aktivně napadat, zatím ale bez úspěchu.

62

Jenže ani zde se nekonala úspěšná exekuce, takže Thibaut Courtois nemusel řešit nějaký složitý úkol. Pokračuje se tedy beze změny stavu.

61

Z rohového kopu Chelsea nic nevytěžila. Do rychlého protiútoku vyrazil italský celek, který způsobil menší rozruch v pokutovém území. A odměnou mu je také rohový kop.

60

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ignazio Abate, přichází Riccardo Montolivo.

59

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Branislav Ivanović.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Michy Batshuayi.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Cesc Fàbregas, přichází Oscar.

58

Útošná snaha pokračovala, Chelsea z ní nyní dokázala vytězit rohový kop.

58

58. Pěkný Willianův pokus

58

Dobrá rána Williana! Po rychlé útočné akci se dostal ke střele z pravé strany, jenomže gólman Gianluigi Donnarumma dokázal jeho střelu vyrazit a udržet stav vyrovnaný.

56

Centr Susa byl opravdu parádní! K hlavičce se díky tomu dostal Juraj Kucka, který byl ale nachytán v ofsajdu, tudíž bylo veškeré vzrušení zbytečné.

55

John Terry se provinil nedovoleným zákrokem při kombinační hře AC Milán, obětí se stal Andrea Poli. Slavný italský tým může rozehrávat standardku.

54

Útočný faul v podání anglického týmu ukončil snahu svěřenců Conteho o akci. Místo toho rozehrávají fotbalisté AC Milán, kteří se pokusí vytvořit nějaké nebezpečí sami.

52

Dvojí střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré a Victor Moses, přichází N'Golo Kanté a Eden Hazard.

51

Alessio Romagnoli dokázal zastavit vznikající akci Chelsea po pravém křídle, ovšem pouze za cenu autového vhazování.

50

Po něm míč proskakoval pokutovým územím, ale nikdo z hráčů AC Milán ho nedokázal trefit takovým způsobem, aby ohrozil branku soupeře.

49

49. Neproměněná šance Nianga

49

Velice dobrá individuální akce v podání M'Bayeho Nianga! Francouzský útočník ji ale nedokázal zakončit úspěšně, jeho střelu totiž vyrazil Courtois na rohový kop.

48

48. Abateho nepřesná střela

48

K dobré střele na hranici pokutového území se po kombinační hře dostal Ignazio Abate, který však branku Courtoise nedokázal trefit.

47

Střelecký pokus z dálky zaznamenal Andrea Poli, branku Thibauta Courtoise ale přestřelil. Nebezpečí se tedy nekonalo, belgický gólman může rozehrávat.

46

Gabriel Paletta byl napadán Traorém, který si počínal až příliš tvrdě. A sudí to také vyhodnotil jako nedovolený zákrok.

46

Druhou část utkání svým výkopem zahájili fotbalisté londýnské Chelsea. Ti tak mají k dispozici šanci založit první útočnou akci.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou úvodní pětačtyřicetiminutovku atraktivního střetnutí na zbrusu novém stadionu v Minnesotě. Lepší vstup do zápasu měl italský celek AC Milán, do vedení šla ale jako první Chelsea, když střelu Mosese dorazil po zákroku Donnarummy do branky Bertrand Traoré. O vyrování se milánské mužstvo postaralo ve 38. minutě po nádherné exekuci standardní situace, o níž se postaral Giacomo Bonaventura.

Aktuální stav zápasu je tedy 1:1, uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 4:36.

45

První poločas skončil.

44

M'Baye Niang je hodně aktivní, protože je častým adresátem přihrávek. Nyní ale nebyl úplně nejvhodnějším, jelikož u něj stáli hned dva bránící fotbalisté. A podle toho to také dopadlo, místo útočné akce AC Milán jde dopředu Chelsea.

43

Suso byl osamocený na pravém křídle, díky čemuž měl dobrý prostor k centru. Ten ale bez problémů odhlavičkoval do bezpečí kapitán Terry.

42

Znovu souboj Ainy s Niangem, tentokráte se ale jednalo až o příliš tvrdé počínání obránce Chelsea v hlavičkovém souboji, které bylo vyhodnoceno jako faul.

41

41. Skvělé napadání a následně nepřesná střela Ainy

41

Nadějnou šanci si vypracoval mladý zadák Ola Aina! Ten dokázal při napadání obrat o balon M'Bayeho Nianga, který si tuto situaci za rámeček rozhodně nedá. Zakončení Ainy ale postrádalo přesnost, naštěstí pro italský tým.

40

Chelsea se po výkopu poklidnou kombinační hrou snaží dostat do další útočné akce a ideálně i získat vedení zpátky na svoji stranu. Obrana AC Milán je ale dobře organizovaná, což se prokázalo při kličkované Mosese, který nedostal moc prostoru.

38

38. Giacomo BONAVENTURA - 1:1

38

AC Milán právě vstřelil branku!
Exekuce standardní situace se ujal GIACOMO BONAVENTURA, který to udělal opravdu parádně! Na jeho nádhernou ránu k tyči nemohl Thibaut Courtois i přes velkou snahu dosáhnout, je vyrovnáno.

38

Hned několik hráčů AC Milán se snažilo ve vápně hlavičkovat, ani jeden to ale nedokázal. Odražený míč chtěl poté do šestnáctky vrátit Calabria, kterého ale fauloval Willian. Následuje přímý kop pro AC Milán z parádní pozice.

37

Victor Moses se zapojuje kvalitně i do bránění, tentokráte dokázal zblokovat nadějný centr Bonaventury na rohový kop.

37

Kulatý nesmysl nyní doputoval až k brankáři Donnarummovi. To ale AC Milán nevadí, jelikož hrozil protiútok Chelsea, kterému bránící fotbalisté soupeře zamezili právě touto formou malé domů.

36

Dobrá střela v podání Giacoma Bonaventury! I když to původně nevypadalo, nakonec pořádně prověřila Courtoisovu pozornost. Belgický gólman nezklamal a dokázal balon vyrazit do bezpečných prostor.

35

Fotbal to bohužel momentálně není příliš pohledný. Anglický tým je více u balonu, což je oproti začátku zápasu podstatný rozdíl, ale na útočnou polovinu se mu nedaří prorazit.

34

Ola Aina dobře zvládl obrannou situaci, když nepustil Davideho Calabriu k balonu. Odměnou mu je autové vhazování místo pokračování soupeřovy akce, což zcela jistě mladý bek přijímá.

33

33. Nadějný pokus Azpilicuety

33

O dobrou ránu z dálky se pokusil César Azpilicueta! Gianluigi Donnarumma se natahoval marně, měl ale štěstí, že šel balon vedle jeho brány. Nadějné zakončení.

32

Dlouhý centr Ceska Fàbregase byl až příliš dlouhý. Ani jeden z fotbalistů londýnského celku neměl šanci se dostat k míči, akce však nadále pokračuje.

32

Neohrozí. Italský tým rozehrával nakrátko a to se vůbec nepodařilo, po chybě Poliho šla Chelsea do rychlého protiútoku a nyní bude roh zahrávat sama, jelikož pas na Costu byl sražen.

31

Suso bavil diváky pěknými kličkami a otočkami. Poté už přenechal akci na svých spoluhráčích, kteří dokázali centrem do vápna vybojovat roh. Ohrozí branku Courtoise?

30

Alessiu Romagnolimu na levé straně obrany unikl míč z kontroly. Než si to ale hráči soupeře stačili uvědomit, tak italský stoper získal balon zpět do své moci.

29

Po chybě italského týmu ve středu hřiště mířil do rychlého protiútoku Diego Costa, soupeř ho nakonec musel zastavit nedovoleným zákrokem.

28

No a standardní situace byla rozehrána opravdu bleskurychle! Gianluigi Donnarumma si stavěl zeď, zatímco anglický tým rozehrával. A měl velké štěstí, že se Nemanja Matić nacházel v ofsajdu.

27

Zatím velice dobře hrající Victor Moses si kličkami došel pro faul, kterým se provinil Juraj Kucka. Chelsea bude zahrávat nadějný přímý kop, je to dokonce i na střelu.

27

Z něj ale zahrozit nedokázalo. Obrana Chelsea byla velice dobře zformovaná a na možné nebezpečí si dávala pozor.

26

AC Milán se opět snaží být útočně aktivnější, přesunulo se na polovinu soupeře a dokázalo zde vybojovat rohový kop.

24

24. Bertrand TRAORÉ - 0:1

24

Chelsea právě vstřelila branku!
A máme tu úvodní branku, londýnský celek se dostává do vedení 1:0! Z levé strany pronikl do šestnáctky Victor Moses, jehož přízemní střelu Gianluigi Donnarumma vyrazil pouze před sebe. Tam už byl připravený BERTRAND TRAORÉ, který hlavičkou dopravil hrací předmět do sítě a otevřel tak skóre utkání!

24

No tak teď si Gianluigi Donnarumma nevybral zrovna nejlepší moment. Rozehrávka se stoperem Palettou se mu vůbec nepodařila a Chelsea se málem dočkala obrovské šance, jenomže při mladém brankáři AC Milán stáli všichni svatí.

23

Po velmi zdařilém centru Ceska Fàbregase byl ve vápně menší rozruch. Ten ale ukončil sudí Jurisevic odpískáním faulu na Juraje Kucku, nebezpečí se tedy nakonec nekonalo.

22

Diego Costa se v pokutovém území snažil prokličkovat k zakončení, ale obrana soupeře mu to neumožnila. Španělský forvard však alespoň dokázal vybojovat roh.

21

Po zemi přihrával do nebezpečného území Davide Calabria. Zapomněl ale na to, aby zamířil do míst, kde jsou jeho spoluhráči. Balon totiž poslal jen ke Courtoisovi, pro nějž to byla lahůdka.

20

Dobrou akcí se prezentoval Bertrand Traoré, který těžil ze skvělé práce spolupráce Victora Mosese. Jeho střelu zhruba z 25 metrů ale bez větších problémů zneškodnil sedmnáctiletý gólman milánského týmu.

19

Nyní se hrálo spíše ve středu hřiště, kde se oba celky dopustily velké řady nepřesností. Kvůli tomu se na útočnou akci momentálně diváci nemohou podívat.

18

Centr z pravé strany posílal do šestnáctky před Thibauta Courtoise Suso, nicméně vůbec se mu to nepodařilo. Míč šel jen do autu, takže z toho bude vhazování pro Chelsea.

17

Z něj už se nic vážnějšího nestalo a do útočné akce se pokusila vyrazit anglická Chelsea. Na útočné polovině si ale zatím počíná poměrně bezradně, což se projevilo i nyní.

16

16. Niangův pokus vyrazil Courtois nohou na rohový kop

16

Další zajímavá příležitost italského mužstva! Za obranu obdržel perfektní pas M'Baye Niang a Courtois měl co dělat, aby vsedě dokázal nohou vyrazit jeho nepříjemnou střelu na vzdálenější tyč. Bude z toho roh.

15

Po sprintu Nianga se o centr z levého křídla pokoušel Giacomo Bonaventura, navrátivší se Ola Aina v tom ale dokázal zabránit. Mladý bek se skutečně nenudí, většina akcí soupeře chodí po jeho straně.

14

Nyní se ale útočným a hlavně nedovoleným zákrokem provinil kapitán italského týmu Ignazio Abate. Rozehrávky od levé postranní čáry se běží ujmout až Courtois, aby všichni jeho spoluhráči mohli dopředu.

14

Cesc Fàbregas fauloval útočícího Andreu Poliho, což jen nabízí poklidné pokračování akce AC Milán. To si skutečně zatím počíná lépe než soupeř.

13

Dobrý centr Williana našel přímo prostor, kde se k hlavičce dokázal protlačit Gary Cahill. Míč ale poslal těsně nad branku Donnarummy, který tak nyní bude odkopávat od své svatyně.

12

Za míčem se opět snažil probojovat Diego Costa, kterého přítomní fanoušci evidentně milují. Šanci k tomu ale nedostal, posléze se Niang provinil faulem na Ainu a útočné snažení londýnského klubu může pokračovat.

12

Jenomže rozehrávka se vůbec nepodařila. Suso se snažil dostat k balonu, neměl na to ale dostatek prostoru. Dopředu jde tedy Chelsea.

11

Traoré se ve středu hřiště provinil nedovoleným zákrokem při srážce s Luizem Adrianem, zatím aktivnější AC Milán může rozehrávat.

10

A znovu měl belgický brankář jednoduchou práci, když před něj přiletěl centr z levé strany. Vysílal ho Davide Calabria, který si alce zcela jistě představoval, že míč pošle do lepších prostor.

10

Slovenský záložník Juraj Kucka se přízemním pasem středem hřiště pokusil založit útočnou akci, u svých spoluhráčů v útoku ale nenašel pochopení. Míč tedy doputoval jen ke Courtoisovi.

9

Diego Costa už se řítil za balonem na útočné polovině, zastavilo ho ale odmávání a následné odpískání ofsajdového postavení.

9

Na centr Giacoma Bonaventury si ale naskočil dobře jen brankář Chelsea Thibaut Courtois. Ten tak bez větších problémů sebral míč do své náruče.

8

Dlouhý nákop za obranu v podání Juraje Kucky chtěl dohnat M'Baye Niang. Podařilo se mu to až na druhý pokus, ze kterého dokázal vytěžit rohový kop. Ola Aina měl s jeho bráněním velké problémy, prokázaly se jeho nezkušenosti.

7

O střelu z dálky se pokusil Victor Moses, který ovšem zapomněl seřídit svá mířidla. Donnarumma bude vykopávat.

6

Přímý kop v podání Williana ale nebyl zahrán vůbec dobře, jeho spoluhráči se nedostali k zakončení, a nic z toho tedy nebylo.

6

Bertrand Traoré odvedl výbornou práci při napadání Alessia Romagnoliho a vybojoval nadějnou standardku pro Chelesa z kraje pokutového území. Romagnoli navíc dostal žlutou kartu.

5

Ola Aina se od začátku zápasu rozhodně nenudí, po levém křídle, které on brání, byla vedena další útočná akce. Tentokráte však Calabria neměl dostatečnou podporu spoluhráčů.

4

Centr Giacoma Bonaventury ale nebyl úplně povedený, k hlavičce se dostali jen bránící fotbalisté. Nebezpečí tak bylo zažehnáno.

4

Nic z toho ale nebylo a dopředu šlo opět AC Milán. Calabria byl na levé straně faulován mladým zadákem Ainou, tudíž uvidíme standardní situaci v podání italského týmu.

3

Faul ve středu hřiště na Ceska Fàbregase znamená, že Chelsea uvede balon do hry. Konečně tak dostává možnost nějaké útočné akce.

2

2. Velká šance Abateho

2

Obrovská šance AC Milán hned ve druhé minutě! Calabria výborně vybojoval autové vhazování a po něm přišlo velké nebezpečí. Po centru do vápna hlavičkoval zblízka Abate, jenomže gólman Courtois vytáhl výtečný zákrok.

1

Fotbalisté AC Milán se snaží poklidnou kombinací založit první útočnou akci. Po řadě přihrávek v obraně nakopával dopředu balon Bonaventura, nicméně jeho spoluhráči byli zatlačeni zpět.

1

Úvodního výkopu se ujal italský tým, zápas mezi AC Milán a londýnskou Chelsea právě začíná.

1

Utkání právě začalo.
S rozhodčími a také mezi sebou se pozdravili kapitáni obou mužstev John Terry a Ignazio Abate. Začátek utkání se nezadržitelně blíží!
Hráči obou celků již míří na zbrusu nový stadion v Minnesotě, který je parádně zaplněný! Očekáváno je atraktivní utkání, které by měla doprovázet parádní atmosféra. Doufejme, že se obojí naplní.
Náhradníci:

AC Milán: Diego López, Gabriel, Livieri – Zanellato, Vergara, El Hilali, De Sciglio, Honda, Ely, Montolivo, Matri, Antonelli, de Santis, Vido, Bertolacci.

Chelsea FC: Begović, Blackman, Baxter – Ivanović, Zouma, Kanté, Oscar, Hazard, Pedro, Obi Mikel, Kenedy, Cuadrado, Rémy, Miazga, Batshuayi, Chalobah, Hector, Abraham, Tomori, Loftus-Cheek.
Úvodní sestavy:

AC Milán: Donnarumma – Abate (C), Paletta, Romagnoli, Calabria – Kucka, Poli, Bonaventura – Suso, Luiz Adriano, Niang.

Chelsea FC: Courtois – Aina, Terry (C), Cahill, Azpilicueta – Matić, Fàbregas – Willian, Moses – Traoré, Costa.

Rozhodčí: Edvin Jurisevic.
U.S. Bank Stadium
Při výletu do Minnesoty si hráči Chelsea zpestřili program, když někteří z nich vyrazili na baseballové utkání. Co se ale týče samotného stadionu, bude se hrát opravdu v luxusní aréně. Cena stadionu, jehož projekt vznikal již od roku 2007, se vyšplhala téměř na jeden bilion dolarů.

Otevřen byl 22. července a sloužit by měl především týmu Minnesota Vikings z NFL.
Chelsea FC
Také londýnská Chelsea již sehrála dva zápasy. První střetnutí v Kalifornii proti ligovému rivalovi Liverpoolu zvládla. Jedinou branku přítomní diváci viděli v 10. minutě, postaral se o ní Gary Cahill.

Utkání s Realem Madrid nabídlo lepší podívanou. Španělský velkoklub se sice v první půli ujal tříbrankového vedení, nakonec z toho ale bylo ještě velké drama. V 80. minutě snížil Eden Hazard, který posléze vstřelil i druhou branku na počátku nastavení. Na více se už Chelsea nezmohla.
AC Milán
Italský celek prozatím odehrál na ICC dva zápasy. Nejprve se v Chicagu v Illionis utkal s Bayernem Mnichov. Utkání nabídlo velkou přestřelku, do které se zapsal i slovenský záložník Juraj Kucka. AC přišlo o výhru v poslední minutě základní hrací doby, kdy na 3:3 vyrovnával Ribéry. V penaltách už byl lepší tým z Milánu, který je vyhrál 5:3.

Druhé utkání se odehrálo v Kalifornii. Soupeřem AC Milán byl Liverpool, který nakonec dosáhl na vítězství v poměru 2:0. Skóre zápasu otevřel v 59. minutě Divock Origi, na 2:0 navyšoval o 14 minut později Roberto Firmino.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky u sledování textového přenosu z International Champions Cupu! Na programu dnes máme atraktivní střetnutí italského AC Milán a anglické Chelsea FC. Přeji příjemné počtení!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná ve 3:35.

AC Miláno – Chelsea FC

1:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 38. Bonaventura – 24. Traoré, 70. Oscar (pen.), 87. Oscar (Cuadrado)

Karty:   6. Romagnoli (ACM)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:18.

AC Miláno: Donnarumma – Abate (C) (60. Montolivo), Paletta, Romagnoli (67. Vergara), Calabria (81. Vido) – Kucka, Poli, Bonaventura – Suso (82. Zanellato), Luiz Adriano (67. Honda), Niang (81. Matri).
Náhradníci: Diego López, Gabriel, Livieri – Zanellato, Vergara, El Hilali, De Sciglio, Honda, Ely, Montolivo, Matri, Antonelli, de Santis, Vido, Bertolacci.

Chelsea FC: Courtois – Aina (59. Ivanović), Terry (C), Cahill (79. Chalobah), Azpilicueta – Matić, Fàbregas (59. Oscar) – Willian (79. Cuadrado), Moses (52. Hazard) – Traoré (52. Kanté), Costa (59. Batshuayi).
Náhradníci: Begović, Blackman, Baxter – Ivanović, Zouma, Kanté, Oscar, Hazard, Pedro, Obi Mikel, Kenedy, Cuadrado, Rémy, Miazga, Batshuayi, Chalobah, Hector, Abraham, Tomori, Loftus-Cheek.

Rozhodca: Edvin Jurisevic

Diváci: 64 101

Európska liga (predkolá)