Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FC Midtjylland – FC Fehérvár

1:1

koniec po predl. (0:0)

04.08.2016, 18:00 • MCH Arena, Herning • 3. predkolo • Ondřej Hradecký (@ondra295) cz

Tipsport: 1.25 5.5 13.0

120+2

Nakonec musel rychlý kontr zastavovat Ádám Bódi, který za dres stáhl Duelunda. Bude se už pískat konec.

120

V poslední minutě prodloužení se dostal do velké šance Onuachu, kterému přistrčil míč mezi nohama obránce Pušić, ale Kovácsik byl moc blízko a zvládl jeho ránu vyrazit mimo!

116

Na druhé straně se do úniku snažil dostat Onuachu, ale klička se mu nepovedla, takže protiakci musel zastavovat taktickým faulem Duelund – a za něj viděl žlutou kartu.

108

Ze hřiště nakonec musí jít pryč Kristoffer Olsson, který dostal křeče, nahradí ho Marco Larsen.

107

A na druhé straně mohl pojistit postup domácím Olsson, ovšem jeho střela z druhého doteku šla do dosahu gólmana Kovácsika, který ji dokázal vyrazit na rohový kop!

106

Tak teď zachránil všechny domácí naděje Johan Dahlin! Ten si velice dobře vyběhl proti Suljićovi a tak mu zmenšil střelecký úhel, že zvládl míč vyrazit na roh!

104

104. Filip NOVÁK - 1:1

104

Midtjylland právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné! Celý stadion naprosto vybuchl nadšením a do toho všeho zní oslavná píseň Viva la vida od Coldplay, která se tu pouští po každém gólu domácích. A je to spasitel Midtjyllandu z tohoto dvojzápasu, FILIP NOVÁK, který dostal míč za obranu, zpracoval si ho a poslal ho k tyči mimo dosah gólmana Kovácsika!

97

Tak tohle zavánělo koncem v pohárové Evropě pro domácí! Sám na brankáře Dahlina běžel Bódi, jenže udělal vyběhnutému Švédovi kličku a nakonec z velkého úhlu poslal míč pouze do boční sítě!

91

No, domácí by si měli dávat velký pozor, protože když inkasují, tak asi končí – teď ale měl dobrou možnost ve vápně Juhász, ovšem z otočky zamířil těsně nad!

91

Střídání v týmu Videoton FC Fehérvár: ze hřiště odchází Kovács, přichází Suljić.

90+5

V poslední možné chvíli ještě chtěl získat penaltu za zákrok na svoji osobu Onuachu, ale to by bylo od sudího Guidy moc přísné.

89

Tak teď domácí přežili vlastní smrt! Ke střele hlavou, která směřovala za Dahlina, se totiž dostal Feczesin, ale z brankové čáry míč vykopl dánský zachránce Hansen!

80

Přichází nakonec logická změna, protože ze hřiště odchází záložník Ibsen Rømer a nahrazuje rakouský útočník Martin Pušić.

75

75. István KOVÁCS - 0:1

75

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Tak toto je obrovská komplikace pro domácí! Přímý kop totiž odvrátil hlavou Novák pouze na nohu ISTVÁNA KOVÁCSE, který neváhal a opřel se do míče, ten ještě tečoval jeden z beků – střela tak skončila za zády bezmocného Dahlina!

75

Patrick Banggaard Jensen je dalším hráčem, který vidí žlutou kartu, protože stáhl za dres Bódiho.

69

Střídají i domácí, ze hřiště odejde český hráč Václav Kadlec, kterého nahradí mladý Dán Mikkel Duelund.

68

Do další velké šance se dostali domácí, protože po rohu se dostal k hlavičce Halsti, ale trefil pouze v bráně stojícího obránce!

67

Ke střídání dojedu u hostů, kteří této možnosti využívají podruhé – dolů jde útočník Géresi, nahradí ho Feczesin.

63

63. Ani Hansen neuspěl se svým pokusem hlavou!

63

A hned z následného rohu tu byla další velká šance, protože na centr si naskočil kapitán Kian Hansen a poslal ho přesně po břevno, jenže na místě byl opět skvělý Kovácsik a poslal ho na další roh!

62

62. Kadlec ve velké šanci neuspěl.

62

A hned z kontru mohlo udeřit na druhé straně, kde se za obranu dostal Václav Kadlec, ovšem jeho střelu po skvělém zpracování vyrazil famózně nad Kovácsik.

61

61. Za Dahlinem zadunělo břevno!

61

K velice výživné ráně z dálky se dostal na druhé straně ofenzivní hráč Juhász, který se opět do míče z pořádné vzdálenosti a napálil horní tyč Dahlinovy brány!

58

Žlutou kartu dostal zpětně za tento zákrok na Olssona po stížnostech od kouče domácích Thorupa a jeho asistenta Bacha Baka Barczi, který si počínal možná až moc tvrdě.

55

Za obranu se dostal po pasu od Nováka Ibsen Rømer, ovšem ve velice dobře pozici svojí přízemní střelou o centimetry minul vzdálenější tyč!

47

47. Červená karta Paula Viníciuse za faul na Hassana.

47

Tak toto je opravdu výrazná komplikace pro hosty, protože jejich hráč byl právě vyloučen! Paulo Vinícius velice tvrdě srazil k zemi unikajícího Hassana a byl za to náležitě potrestán!

45

Filip Novák teď hondě tvrdě zajel do Juhásze, se kterým se poté ještě pustil do křížku, takže donutil sudího Giudu uklidnit situaci tím, že mu ukázal žlutou kartu.

23

Do nebezpečného protiútoku se hnali hosté, kteří se také dostali k centru před bránu, ale tam byl připravený navrátivší se Olsson a míč odkopl na roh. Navíc viděl Hansen žlutou kartu za svoji snahu tento kontr v úvodu přerušit.

19

Tak teď se Kadlecovi dařilo o poznání lépe, když dostal míč do běhu a snažil se dostat mezi dva beky hostů, ale Ádam Lang ho zatáhl za dres a kromě přímého kopu kousek před vápnem si vysloužil i žlutou kartu.

16

16. Kadlec ve výborné pozici vůbec netrefil bránu!

16

Do obrovské šance se dostal Václav Kadlec, ale pohrdl jí! Po ose Hassan-Rømer se dostal míč na hraně vápna až k českému ofenzivnímu hráči, ten ho ale netrefil dobře a poslal ho vysoko nad bránu! Pozice to ale byla ideální.

12

Ze hřiště musel celkem překvapivě dolů Stopira, který si asi přivodil nějaké svalové zranění a na hrací ploše místo něj uvidíme Ádáma Bódiho.

FC Midtjylland – FC Fehérvár

1:1

koniec po predl. (0:0)

Späť na online

Góly: 104. Novák – 75. Kovács

Karty:   23. Hansen (MID), 45. Novák (MID), 75. Banggaard Jensen (MID), 116. Duelund (MID) – 19. Lang (VID), 58. Barczi (VID), 120+2. Bódi (VID)   47. Paulo Vinícius (VID)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 11:10. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 10:0. Fauly: 22:10.

FC Midtjylland: Dahlin – Nissen Kristensen, Banggaard Jensen, Hansen (C), Novák – Halsti – Olsson (108. Larsen), Rømer (80. Pušić), Hassan, Kadlec (69. Duelund) – Onuachu
Náhradníci: Andersen – Riis, Munksgaard, Larsen, Duelund, Thychosen, Pušić

FC Fehérvár: Kovácsik – Nego, Paulo Vinícius, Lang, Stopira (12. Bódi) – Szolnoki, Pátkai – Juhász (C), Kovács (91. Suljić), Barczi – Géresi (67. Feczesin)
Náhradníci: Horváth – Lazović, Feczesin, Sejben, Bódi, Lorentz, Suljić

Rozhodca: Guida – Passeri, Fiorito (všichni Itálie)

Prvý zápas: Fehérvár - Midtjylland 0:1

Európska liga (predkolá)