Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

04.08.2016, 19:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • 3. predkolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon), Vojtěch Tůma cz

Tipsport: 1.4 4.75 8.5

90

Na vstřelení druhé branky a zajištění prodloužení mají domácí ještě poměrně dost času, sudí totiž nad rámec základní hrací doby nastavili hned pět minut!

88

Ščiprim Taipi se před rozehrávkou přímého kopu soupeře nekompromisně postavil před balon a nehodlal uhnout, za což jej sudí musel odměnit žlutou kartou.

86

To je škoda! Ladislav Takács se po nenápadné akci domácích dostal do zakončení nedaleko penaltového puntíku, jeho rána ale byla zblokována na roh!

86

A znovu se bude žlutit. Hasani na útočné polovině přišel o balonu, poté jej zpět do svého držení získal jen za cenu jasného faulu na Fleišmana. Tady není o čem diskutovat.

85

Právě Stênio Júnior opouští hřiště za hlasitého pískotu domácího publika. Brazilce, jenž si tak oblíbil ležení na travnatém povrchu boleslavského stadionu, vystřídá Besmir Bojku.

85

Sudímu Evansovi už s hereckými výkony hostů došla trpělivost, žlutou kartou za filmování je potrestán Stênio Júnior.

82

82. Lukáš MAGERA - 1:0

82

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je to tam, tak pojďme, ještě deset minut!!! Mladoboleslavští se proti Škendiji dostávají do vedení. Jánoš sklepl balon Ondřeji Kúdelovi, jehož centr našel v pokutovém území vytáhlého LUKÁŠE MAGERU, který se trefil přesně k levé tyči – Zahov byl zcela bez šance!

78

Na dnešní utkání si do Adidas Arény našlo cestu 3528 diváků!

78

Brankář Zahov nyní až příliš dlouho otálel s rozehrávkou, sudímu Evansovi už došla trpělivost a došlo k udělení žlutého kartónku.

77

Jakub Diviš musel snad poprvé v utkání zasahovat a hned měl opravdu plné ruce práce! Po kolmici Vujčiće se v pokutovém území zjevil trestuhodně neobsazený Júnior, s jehož přízemním pokusem si ale vyběhnuvší Diviš poradil!

75

Júnior udržel balon i přes to, že měl na zádech přilepeného Fleišmana. Poté se rozhodl nahrát nikým nehlídanému Polozanimu, který vypálil z nějakých osmadvaceti metrů, Diviš se musel sakramentsky natáhnout, aby míč vytěsnil na roh!

74

Tetovský křídelník Marjan Radeski opouští hrací plochu, na jeho místo nastupuje defenzivněji laděný Ščiprim Taipi.

74

To snad není možné, ani tato příležitost gólem v hostující sítí nekončí! Radův přetažený centr zpět do centra dění vrátil na zadní tyči číhajícího Kúdela, následně se k hlavičce dostal Golgol Mebrahtu, poloprázdnou svatyni makedonského celku ale o vlásek minul!

73

Jan Chramosta si došel pro faul Radeskiho, který navíc dostal žlutou kartu. Domácí budou zahrávat přímý kop z velmi zajímavé pozice!

71

Šmankote, to je škoda! Lukáš Magera hlavou sklepl míč pro Mebrahtua a poté se míč dostal za hranici pokutového území k Jakubu Radovi, jehož spektakulární rána z první proletěla těsně vedle pravé tyče!

70

Tohle musí být gól! V kombinaci dvou střídajících hráčů našel Keresteš Takácse, který vyslal na hranici malého vápna parádní centr pro Jana Chramostu, ten však ve stoprocentní tutovce trefil pouze brankáře Zahova!

69

Poslední změna v boleslavském podání, ze hry domácí lodivod poměrně překvapivě stahuje aktivního Vukadinoviče, místo něhož se v obléhání hostující branky bude snažit angažovat Ladislav Takács.

61

Karel Jarolím sáhl k dalšímu střídání. Ze hry stahuje dnes nepříliš výrazného Kalabišku, místo něj šanci dostává Miroslav Keresteš, který ještě loni oblékal dres brněnské Zbrojovky.

54

K prvnímu střídání se rozhodli sáhnout i hosté, pro dnešek už má odpracováno středopolař Alimi, kterého nahrazuje Artim Polozani.

46

Do druhého poločasu nastupuje Jarolímova družina s jednou změnou v sestavě, která naznačuje jasné posílení ofenzivy. Pravého beka Pauscheka střídá Golgol Mebrahtu.

45

Jan Kalabiška po ztrátě míče zbytečným skluzem zastavil na polovině hřiště Stephana Vujčiće, za což mu velšský arbitr ukázal žlutý kartonek.

42

Magera zkušeně vyhrál hlavičkový souboj a vybojoval míč pro Chramostu, ten ale zbytečně fauloval Todorovskiho a navíc si vykoledoval žlutou kartu.

40

Fleišman poněkud netakticky vystoupil, a nabídl tak dostatek volného prostoru pro Todorovského, který to celé vymyslel opravdu parádně, když pasem do druhé vlny našel sbíhajícího si Júniora, ten ale, naštěstí pro Středočechy, trefil pouze blokující Douglase Da Silva.

32

Tetovští fotbalisté se po půlhodině hry uchýlili k řezničině. Po dalším ostrém skluzu Besira Demiriho na Jánoše už sudímu Evansovi došla trpělivost, hostující zadák vyfasoval žlutou kartu.

31

Po předchozím souboji si hostující středopolař Alimi neodpustil slovní výlevy na stranu hlavního sudího, který neváhal a tasil první žlutou kartu v tomto utkání.

30

To je škody, to je škody! Jakub Rada zrychlil hru povedenou přihrávkou na Kalabišku, který poté poslal balon do ohně a Kostadin Zahov měl co dělat, aby míč vyrazil těsně před dotírajícím Jánošem!

24

To je škoda! Pauschek s Radou se uvolnili na pravém křídle a druhý jmenovaný vyslal na zteč sprintujícího Vukadinoviče, jehož přihrávka našla na hranici pokutového území Lukáše Pauscheka, který vypálil nad!

15

15. Radova velká šance

15

Obrovská šance domácích! Po pravé straně parádně pláchl Vukadinovič, který svou akci ještě dokázal vyšperkovat na ve vápně volného Radu, jeho zakončení na bližší tyč ale Zahov tygřím skokem zlikvidoval!

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 82. Magera

Karty:   42. Chramosta (MBL), 45. Kalabiška (MBL) – 31. Alimi (SHK), 32. Demiri (SHK), 73. Radeski (SHK), 78. Zahov (SHK), 85. Júnior (SHK), 86. Hasani (SHK), 88. Taipi (SHK)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:16.

FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek (46. Mebrahtu), Douglas, Kúdela, Fleišman – Rada, Jánoš – Vukadinovič (69. Takács), Magera "C", Kalabiška (61. Keresteš) – Chramosta. Trenér: Karel Jarolím.
Náhradníci: Šeda – Polom, Valenta, Přikryl, Takács, Mebrahtu, Keresteš

Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Alimi (54. Polozani), Vujčić – Radeski (74. Taipi), Hasani "C", Stênio Júnior (85. Bojku) – Ibraimi. Trenér: Bruno Akrapović.
Náhradníci: Jovanovski – Totre, Imeri, Bojku, Juffo, Taipi, Polozani

Rozhodca: Lee Evans – Lewiss Edwards, Ian Bird (všichni Wales)

Diváci: 3528

Prvý zápas: Škendija - Mladá Boleslav 2:0

Európska liga (predkolá)