Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

04.08.2016, 19:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • 3. predkolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon), Vojtěch Tůma cz

Tipsport: 1.4 4.75 8.5

88

Ščiprim Taipi se před rozehrávkou přímého kopu soupeře nekompromisně postavil před balon a nehodlal uhnout, za což jej sudí musel odměnit žlutou kartou.

86

A znovu se bude žlutit. Hasani na útočné polovině přišel o balonu, poté jej zpět do svého držení získal jen za cenu jasného faulu na Fleišmana. Tady není o čem diskutovat.

85

Sudímu Evansovi už s hereckými výkony hostů došla trpělivost, žlutou kartou za filmování je potrestán Stênio Júnior.

78

Brankář Zahov nyní až příliš dlouho otálel s rozehrávkou, sudímu Evansovi už došla trpělivost a došlo k udělení žlutého kartónku.

73

Jan Chramosta si došel pro faul Radeskiho, který navíc dostal žlutou kartu. Domácí budou zahrávat přímý kop z velmi zajímavé pozice!

45

Jan Kalabiška po ztrátě míče zbytečným skluzem zastavil na polovině hřiště Stephana Vujčiće, za což mu velšský arbitr ukázal žlutý kartonek.

42

Magera zkušeně vyhrál hlavičkový souboj a vybojoval míč pro Chramostu, ten ale zbytečně fauloval Todorovskiho a navíc si vykoledoval žlutou kartu.

32

Tetovští fotbalisté se po půlhodině hry uchýlili k řezničině. Po dalším ostrém skluzu Besira Demiriho na Jánoše už sudímu Evansovi došla trpělivost, hostující zadák vyfasoval žlutou kartu.

31

Po předchozím souboji si hostující středopolař Alimi neodpustil slovní výlevy na stranu hlavního sudího, který neváhal a tasil první žlutou kartu v tomto utkání.

FK Mladá Boleslav – Škendija Tetovo

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 82. Magera

Karty:   42. Chramosta (MBL), 45. Kalabiška (MBL) – 31. Alimi (SHK), 32. Demiri (SHK), 73. Radeski (SHK), 78. Zahov (SHK), 85. Júnior (SHK), 86. Hasani (SHK), 88. Taipi (SHK)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:16.

FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek (46. Mebrahtu), Douglas, Kúdela, Fleišman – Rada, Jánoš – Vukadinovič (69. Takács), Magera "C", Kalabiška (61. Keresteš) – Chramosta. Trenér: Karel Jarolím.
Náhradníci: Šeda – Polom, Valenta, Přikryl, Takács, Mebrahtu, Keresteš

Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Alimi (54. Polozani), Vujčić – Radeski (74. Taipi), Hasani "C", Stênio Júnior (85. Bojku) – Ibraimi. Trenér: Bruno Akrapović.
Náhradníci: Jovanovski – Totre, Imeri, Bojku, Juffo, Taipi, Polozani

Rozhodca: Lee Evans – Lewiss Edwards, Ian Bird (všichni Wales)

Diváci: 3528

Prvý zápas: Škendija - Mladá Boleslav 2:0

Európska liga (predkolá)