Menu

Futbal

Európska liga (predkolá)

Brøndby IF – Hertha BSC

3:1

koniec (2:1)

04.08.2016, 20:15 • Brøndby, Brøndby • 3. predkolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 3.2 3.46 2.27

90+3

Jakobsen potáhl balón až k pokutovému území soupeře, kde o něj sice přišel, ale na druhé straně se vzápětí provinil útočným faulem Brooks, který za protesty dostává žlutou kartu!

90

Nastavují se 3 minuty!

87

87. Fantastický zákrok domácího brankáře

87

Obrovská šance Herthy! Salomon Kalou obdržel fantastickou přihrávku do běhu, ocitl se sám před brankářem a snažil se jej obstřelit! Rønnow se fantasticky roztáhl a vychytal hvězdného soupeře!

86

Také Vladimír Darida se zapíše na seznam hříšníků! Český záložník zajel ostrým skluzem nohama napřed do Austina. Rozhodčí s udělením karty neváhal ani vteřinu!

85

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Pekarík, přichází Stocker.

81

81. Důležitý zákrok brankáře Krafta

81

Na druhé straně si míč do středu hřiště navedl Ureňa a technickou střelou pravačkou protáhl Krafta! Brankář berlínského celku vytáhl míč nad břevno konečky prstů!

80

Sám na malém vápně se objevil střídají Allagui, který měl spoustu času na zamíření, ale svá mířidla přesto nedokázal seřídit a hlavičku poslal úplně mimo branku!

76

Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Nørgaard, přichází Austin.
Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Pukki, přichází Ureňa.

67

Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Mukhtar, přichází Jakobsen.

66

Stoper Herthy Langkamp korunuje svůj nedobrý výkon žlutou kartou! Při návratu na vlastní půli totiž zastavil slibně se rozvíjející akci soupeře.

62

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Skjelbred, přichází Stark.
Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Lustenberger, přichází Allagui.

61

61. Kalou a jeho nebezpečné zakončení

61

Obrovská šance Herthy! Vladimír Darida přenesl hru na levou stranu, kde si míč vzal Kalou, jež si jej navedl na pravačku a vypálil. Jeho ránu fantastickým zákrokem vyrazil Rønnow!

60

A míč v pokutovém území propadl k Ibiševićovi, který se z otočky dokázal procpat k zakončení! Jeho ránu však Rønnow nepustil za brankovou čáru! Útočník Herthy Berlín se navíc nacházel v ofsajdu!

52

52. Teemu PUKKI - 3:1

52

Brøndby právě vstřelilo branku!
Neskutečné! Chyby v obraně Herthy Berlín pokračují! Langkamp s Brooksem pokazili rozehrávku, přihrávku Brookse vystihl Wilczek, který předložil míč na malé vápno a TEEMU PUKKI s přehledem do prázdné branky zkompletoval hattrick!

37

Exekuce se chopil kapitán Larsson, který nadýchaným centrem našel Wilczeka, jež hlavičkoval sám na malém vápně, ale trestuhodně minul horní tyč!

34

34. Teemu PUKKI - 2:1

34

Brøndby právě vstřelilo branku!
Neskutečný první poločas pokračuje! TEEMU PUKKI znovu posílá Brøndby do vedení! Wilczek vyslal přihrávku mezi obránce, kterou Langkamp nechtěně ve skluzu přiklepl do kroku Pukkimu a domácí zabiják sám proti Kraftovi neváhal!

30

30. Vedad IBIŠEVIĆ - 1:1

30

Hertha právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Hertha z ničeho nic dává gól! Hosté se hnali do rychlého protiútoku. Weiser táhl míč po pravé straně, nacentroval do pokutového území, kde si míč našel VEDAD IBIŠEVIĆ, jež krásnou hlavičkou propálil domácího brankáře!

25

Na světě je první žlutá karta! Za pomoc loktem v hlavičkovém souboji s domácím kapitánem Larssonem ji vidí Martin Plattenhardt!

3

3. Teemu PUKKI - 1:0

3

Brøndby právě vstřelilo branku!
Skvělý start dánského celku do dnešního zápasu! Domácí se už po třech minutách dostávají do vedení! Hrdinou domácího celku se stává TEEMU PUKKI! Kraft si sice poradil se střelou z ostrého úhlu, nicméně domácí se ještě udrželi před vápnem, po sérii odrazů se míč dostal až na malé vápno a Pukki jej se štěstím dopravil za záda hostujícího brankáře!

Brøndby IF – Hertha BSC

3:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 3. Pukki, 34. Pukki, 52. Pukki – 30. Ibišević

Karty:   25. Plattenhardt (HER), 66. Langkamp (HER), 86. Darida (HER), 90+3. Brooks (HER)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:10.

Brøndby IF: Rønnow – Larsson (C), Albrechtsen, Rocker, Crone – Hjulsager, Nørgaard (76. Austin), Phiri – Pukki (76. Ureňa), Mukhtar (67. Jakobsen), Wilczek
Náhradníci: Toppel, Juelsgård, Hermannsson, Austin, Holst, Ureňa, Jakobsen

Hertha BSC: Kraft – Pekárik (85. Stocker), Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred (62. Stark), Darida, Lustenberger (C) (62. Allagui) – Weiser, Ibišević, Kalou
Náhradníci: Jarstein, Stark, Allagui, Hegeler, Stocker, Schieber, Haraguchi

Rozhodca: Gil – Sadczuk, Borkowski (všichni Polsko)

Prvý zápas: Hertha - Brøndby 1:0

Európska liga (predkolá)